Till salu inom

"rottweiler omplacering säljes"

Jönköping
3 dagar

Omplacering Rottweiler

15 000 kr
Blocket.se
Perstorp
Idag

Rottweiler

13 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Fransk bulldog

27 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Omplacering av Busen

500 kr
Blocket.se
Solna
8 dagar

Omplacering av hund

10 000 kr
Blocket.se
Ystad
14 dagar

Blandras söker fodervärd

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Rottweiler

289 kr
NYTT Bokus
Butik

Rottweiler - Dvd

149 kr
NYTT Fyndiq.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Järfälla

Rottweiler hane för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi ska flytta utomlands och kan tyvärr inte ta med vår fina Texas. Han är en renrasig och SKK reggad-rottweiler hane på 10 månader. Han är uppvuxen med barn och har ett suveränt "Ferdinand under eken" psyke. Vi ska flytta till USA och har fått problem med försäkringsfrågorna och måste därför lämna bort honom. Om du är intresserad så hör av dig med en kort beskrivning av vem du är och vilken livssituation du har.
7 000 kr
Blocket.se

Omplacering av sprallig rottweiler

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Vi måste omplacera våran 5 åriga rottishane pga att det är en brukshund som måste aktiveras. Han vart attackerad i början av september och de har satt sina spår. Han behöver mycke träning så han tränar bort sina "spår" efter attacken. Han älskar landet/skogen, älskar att söka. Stort plus om du bor i sthlm! Han är väldigt understimulerad nu och han förtjänar de absolut bästa så han behöver någon som har mycke tid för honom. Kan skicka bilder via mail. Maila gärna för mer info. Mvh lina
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Svedala

Omplacering av 3-årig blandras tik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår otroligt sällskapliga blandras tik schäfer/rottweiler Wilma, önskar komma till ett nytt hem där det finns någon som har mycket tid och kärlek till henne :) Kärleken har hon fått hela tiden från oss, tyvärr känner vi att vi inte kan ge henne den tiden hon är värd. Wilma är en aktiv och nyfiken hund som alltid är pigg på att tränas. Hon är otroligt sällskaplig och har ett stort behov att umgås mycket. Är Du/Ni rätt för henne, tveka inte att höra av Er.
1 000 kr
Blocket.se

Jourhem Rottweiler

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Vi tar emot akut omplacering av Rottweiler i hemmiljö ( ej hundstall). Har du behov av att omplacera din Rottweiler ring oss för info. Hundar som söker hem just nu: Hane sex år Reg SKk. Pris 2000:-. Hane Fem år reg House Of Rottweiler 5000:-. Tik Fyra år. Hane 3,5 mån samt tik 3,5 mån 16900:-. Observera inga problemhundar! Ring vår förmedlare Lena Ahlqvist 0521 62604. Vänersborg eller Jourtel 24tim/dygn 0723 111318. Välkommen att höra av dig.
16 900 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vänersborg

Omplacering Rottweiler

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jourhem för Rottweiler behöver du/ni omplacera din Rottweiler har vi hem för akut omplacering i hemmiljö på landet nära skog o sjö. Inne just nu tik 17månader Friröntkad höfter armbågar utan anmärkning avläst SKK certifikat fins reg: House Of Rottweiler Pris 16900- Avbetalning kan ordnas 1690:-/ mån Även en hane 6 år söker fodervärd Hemsida för ytterligare info www.houseofrottweiler.comAnonyma mail sms tel besvaras ej Ring eller smsa för vidare info, mail går också bra (men kollas inte lika snabbt) OBS inga problemhundar. Tel 0723 111318
16 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj