Quantcast
Till salu inom: ”

rottweiler vakthund salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

stor hund med vacker hållning behöver omgående nytt hem. vi har två andra hundar som han blir stressad av för den ena vill bara busa och låter honom inte vara ifred. han behöver komma till ett hem utan andra hundar. han är 1,5 år, bandning mellen rottweiler och stövare. bilden gör honom inte rättvisa, han är så fin i kroppen, fantastisk familjehund OCH vakthund, låter farligare än han är :) barn fungerar utmärkt, vi har tre barn som får göra vad de vill med honom! snälla se denna fina hund och ring mig så berättar jag mera!
Hej! Jag är en bland ras mellan schäfer & rottweiler. Jag fyller 3 år den 14/06. Jag är verkligen duktig när det gäller vakt. Tveka inte o skriva ett mejl först om ni Vill ha mitt sällskap,,det kan va svårt för min familj och släppa mig så vänligen respektera detta! Bra att veta!! Jag är i sommar huset som ligger i Kristianstad fram till 15/07,,där har jag mer frihet förstås. Pluto med familjen.
Jag måste tyvärr sälja min hund då jag ska flytta! Hon är en blandras med spets, Labrador och rottweiler. Hon är 4 år gammal och perfekt vakthund, bor på en gård nu och mitt önskemål är att hon får komma till landet där hon får tid och kärlek. Priset är inte viktigt utan vill bara att hon ska få det bra. Joy som hu nden heter tycker inte om småhundar och har även svårt för andra tikar. Hon är väldigt dominant, lydig, lekfull och duktig på att lära sig saker.
Nu är det bara en valp kvar och han vill verkligen flytta hemifrån! Han är född 19. juni och är ungefär 75% rottweiler 25% rhodesian ridgeback. När han kommer till er är han avmaskad, vaccinerad, chippad och besiktad! Valpen är lättlärd och vill gärna leva ett aktivt liv så han söker ägare som kan lägga ner mycket tid på han! Mamman finns också att se, hon är mycket snäll och duktig vakthund. Ring gärna för mer information. OBS. Vi tar ej emot e-mail. Och gärna seriösa köpare tack.
Söker ni en Rottweiler hane till eran tik för avel, så har ni kommit rätt. Rambo är 3,5år gammal och väger en bit över 50kg Han har kraftiga drag och linjer samtidigt som han har ett brett fint ansikte. Han är en mycket social hund och väldigt sällskaplig. En hund som fungerar somsåväl vakthund som kelgris. Vill även tillägga att han får dagliga komplimanger för sina extremt fina rottweiler drag. Mer rottweiler hittar ni inte. föreldrarna: Mamma från Orkanen Pappa från grova tyska linjer Pris enligt överenskommelse.