Quantcast
Till salu inom: ”

rottweiler blandras säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

med sorg i hjärtat måste jag ta det svåra beslutet att ge min blandrastik ett nytt hem, på grund av flytt och ändrade familjeförhållanden. Hon är korsning mellen rottweiler och scäfer och är tre år. det är en dam med hjärtat på rätta stället och hon har aldrig visat tendens till agresivitet. hon är dok glad,pigg och kräver dagligen att aktiveras. mina krav är att hon ska få bo på landet och inte i en för stor familj. och det kommer även att stå i kontraktet att funkar det inte i nya hemmet så ska hon tillbaka till mej. (ingen vandringspokal) för intresse är ni välkommna att höra av er. mvh/Helena.
jag heter emmy jag behöver ett nytt hem. Ett hem som kan ge mig en bra uppfostran jag behöver ett hem med en järn hand och som kan ge mig enormt mycket kärlek jag är väldigt ouppfostrad biter och tar i sönder en del men jag är väldigt social går i hopp med andra hundar och barn. jag är född 12 november 2010. är blandras mamma 100% dobberman pappa 100% rottweiler .
Då vi förlorat våran familjemedlem tidigare i våras söker vi nu på detta sätt efter en hund!renras eller blandras spelar ingen roll,vi vill bara ha en kär familje Medlem att pyssla om,gärna då av mindre ras/raser! Kärlek,omtanke och ett fartfyllt liv utlovas!vi har två små barn,bor på landet utanför Uppsala så närhet till skog finns och stor tomt!!hunden får gärna vara mellan 5månader och upp till 2år!så ni som söker ett kärleksfullt hem till erbjun som är viktigare än priset hör gärna av er! Erfarenhet finns sedan tidigare av rottweiler och lydnadskurser! Tack på förhand
hejsan! Vi har en underbar blandras, det är en tik och hon är född den 13 september 2011 och är nu 3 månader. Hon är van med barn och är en lättlärd hund, jättegosig och riktigt fin. Hennes mamma är en blandras rottweiler & amstaff, pappan är en alaska mamut. Vi vill att hon kommer till en som hon ska vara hos hela livet, med andra ord en seriös köpare! Hon säljs pga allergi, vid rätt familj kan priset diskutteras. Hör gärna av er!
P.g.a förändrade arbetsförhållande men även försämrad hälsa måste vi då p.g.a tidsbrist tyvärr omgående sälja våran blandras Ozzy. Han är en blandning av schäfer, bordercollie och rottweiler och blir 10 månader den 15 april. Han är frisk och pigg, nyligen kastrerad. Vaccinerad och chipmärkt enligt SKK. Ozzy är en väldigt lekfull och social hund, han är även van vid barn då vi har tre st i familjen. Vi ser gärna att han kommer till ett hem där han får den tid och uppmärksamhet han behöver. Fler bilder kan mailas om man så önskar.