Quantcast
Till salu inom: ”

rum kollektiv västerås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är en tjej på 20 år som kommer från Västerås och söker tak över huvudet i Stockholm. Jag läser socialantropologi vid Stockholms universitet och pendlar just nu fram och tillbaka. Jag är en lättsam, social och kreativ tjej som fotar, syr och bakar på fritiden. Jag har även bott i Berlin ett år och pluggat tyska, så har bra erfarenheter av att bo kollektivt. Jag hyr lika gärna en lägenhet som ett rum i ett kollektiv. Hör gärna av er om jag låter intressant! Mvh, Jonna
Är civilingenjörsstuderande i Luleå och söker någonstans att bo i sommar, dvs Västerås med omnejd till följd av jobb. Söker i första hand någon form av möblerat boende från ~15/6 till den ~28/8, alltså lite mer än två månader. Jag har tillgång till egen bil och kan tänka mig kollektivt boende, är en kille på 21 år, skötsam, lugn och utan husdjur. Berättar gärna mer om mig själv efter önskemål, tveka inte att ta kontakt om ni har en lägenhet eller rum ni kan tänka er hyra ut.
Är civilingenjörsstuderande i Luleå och söker någonstans att bo i sommar, dvs Västerås med omnejd till följd av jobb. Söker i första hand någon form av möblerat boende från ~15/6 till den ~28/9, alltså lite mer än två månader. Jag har tillgång till egen bil och kan tänka mig kollektivt boende, är en kille på 21 år, skötsam, lugn och utan husdjur. Berättar gärna mer om mig själv efter önskemål, tveka inte att ta kontakt om ni har en lägenhet eller rum ni kan tänka er hyra ut.
Hej, Jag har en mycket ljus lägenhet (3 rum och kök) på Jakobsgatan. Den uthyres omöblerad från och med 1/8(oxå nu) med 6 månaders andrahandskontrakt, alternativt 1 år. Lägenheten ligger på 3:a våningen (utan hiss), är 70 kvm, har stor balkong, köksutrustning och stor kollektiv tvättstuga (el- och bredband ingår ej i hyran). ICA-nära, tobaksaffär, frisör, busshållplats, bankomat etc ligger bara ett stenkast därifrån. Det finns flera parkeringsmöjligheter, t.ex. 3-4 platser precis utanför porten, och platser för uthyrning. För övrigt är det ett lunga och trevligt område.Ooobs!lägenheten är Orenovera från 9/10 årsen,därför inte fräsch! Men den är finn&utan problem och har möjlighet att renovera med extra hyrespriset! Är du en skötsam icke-rökare och icke-djur ägare med stabil ekonomi, samt goda referenser? Men absolut kan man röka på balkongen! Då är det bara att skriva en intresseanmälan med en kort presentation av dig själv, exempelvis vad du jobbar med (dvs. inkomst), om du ämnar hyra lägenheten med din familj, m.m. Endast e-post besvaras.Depositionshyra kommer att krävas. Lägenheten finns kvar,när annonsen finns på Blocket. Inflyttnings-, respektive utflyttningsdatum eller...kan diskuteras. Välkommen på visning!
Jag är en 19-årig tjej som ursprungligen kommer från en gård utanför Västerås. Till hösten ska jag påbörja studier i Malmö och söker därför ett rum i kollektiv eller en etta (alternativt liten tvåa) relativt centralt med närhet till Lundabussen. Jag ser gärna att rummet är omöblerat då jag har en egen uppsättning men möblerat kan också gå bra. MVH Ellen