Quantcast
Till salu inom: ”

söta handtama billiga kaninungar säljes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår underbart söta lejonhuvade kanin hona har fött 4st otroligt söta kaninungar. Ungarna kan flytta sina till egna nya hem i slutet av februari.Ungarna kan bo både inomhus och utomhus. De bor just nu med sin mamma och pappa ute i deras ombonade vinter bur i vår inglasade altan. De är alla handtama och uppfödda med omsorg bra foder och mänsklig kontakt.Kaninungarna är handtama och vana vid djurvänliga barn.Hemmet är självklart viktigare än priset.Fler bilder och lite annat om kaninungarna se länken " mer information"Ungarna kan levereras till Jönköping/ Mjölby eller avhämtas i Skänninge.
Nu är det bara 3 kvar! Två hanar och en hona söker nya hem. De är födda den 26 April så de är leverans klara. Mamman till ungarna är en dvärgvädur och pappan är en lejonkanin. De är födda och lever utomhus. De båda hanarna är mycket tillgivna och handtama. De kommer genast fram till buröppningen när man kommer. Den helgrå honan är en nyfiken och gosig kanin som älskar att upptäcka nya ställen. Ungarna levereras med ett paket övergångsfoder.
Den 18 oktober 2012 föddes det 2 st zobel siames och 2 st zobel bruna ungar som endast vill komma till djurvänner. De är redan mkt handtama och leveransklara V50. Det går att tinga en unge i förväg, föredrar mail. De är renrasiga och båda föräldrarna har stamtavla. Det finns två hanar kvar. Gaby (Ungarnas mamma) är jätte duktig i kaninhoppning. Hör av dig om du är intresserad så bokar vi en tid för att se på dom små busfröna. :) Vi tar gärna hand om ditt djur när du är bortrest samt kloklippning.