Quantcast
Till salu inom: ”

söta kanin säljes

Söta kaniner

Gotlands län
Origamidjur
F
Kaninklubben
F
GREKLAND
F

Tidigare annonser till salu

Träffa den söta lilla kaninen Miffy och hennes vänner i den här fina 3D-animerade berättelsen full av pedagogiska aktiviteter och skoj. Miffy och hennes vänner får vara med om mycket, både i skolan och på fritiden och varje dag lär sig Miffy någonting nytt. Miffy och hennes vänner är välkända världen över och böckerna har sålt i över 85 miljoner exemplar. Miffy och hennes vänner har dessutom utnämnts till Bästa förskoleprogram och har blivit till ett begrepp och en TV-klassiker. Miffy visas världen över på över 25 språk, har vunnit en mängd priser, bland annat ?Föräldrarnas val 2004? i USA och älskas av både barn och vuxna!
Alla kaninerna är snälla, bits inte, är vana vid barn. Kaninerna har levit ute hela tiden men kan även bo inne. Söker trivsam familj. Det finns honor och hanar. 100 kr st. 3 stycken äldre kaniner-är ca 14 veckor (födda 2011/05-19) 2 stycken gråa & 1 svart Honor & hanar 7 stycken mindre kaniner-är ca 10 veckor (födda 2011/07-15) 3 stycken svarta & 4 stycken gråa Honor & hanar Ring vid intresse tel. 0706204077
Vår kanin har fått två små ungar! Det är två söta kaninpojkar som blir åtta veckor vecka 43. (En kaninpojke är ofta det bästa valet om man vill ha en kelkanin.) Både mamma- och pappakanin är renrasiga dvärgvädurskaniner och är mycket trevliga och sociala kaniner. Vid försäljning medföljer skötselråd och en liten påse med foder. Vi är mycket måna om att våra småkillar får bra hem! Hör gärna av er om ni är intresserade eller har frågor. Hälsningar Gabriella & Matilda
Min dotter som har dessa söta små marsvin har inte längre samma intresse för dem längre. Eftersom jag förespråkar att de måste ha mycket omsorg och kärlek varje dag så har beslutat att någon annan som kan ge dem det ska få äran att ha dem istället. Söta och Zelda är 4 år och superkeliga och gulliga. Perfekta djur att börja med. Bur, tillbehör och mat följer så klart med.
Har två söta chilla pojkar som är flyttklara till jul!! Dom heter Kling å Jumjum. Kling är Pink white velvet å Jumjum är Grå ebony. Dom kan säljas var försig eller tillsammans. Dom kommer i så fall sättas ihop innan! Kommer lämpa sig väl till utställning och ev vidare avel men säljes naturligtvis även till sällskap. I köpet ingår stamtavla registrerad i SCAF, köpekontrakt, pellets, badsand och massa goda råd. Begagnad bur kan ev fixas. Pris diskuteras med seriös köpare!