Quantcast
Till salu inom: ”

schäfer säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag har en schäfer hane som är född 2010-01-25 chippad och Vaccinerad Sista vaccinationen var ett års i januari då han blev kastrerad samtidigt. Jätte snäll och go kille men jag känner att jag klarar inte ge honom vad han behöver. Skäller mycket på andra hundar när jag är ute med honom men det går mycket bättre när någon annan än jag är ute med han. Han behöver komma till någon som har hundvana, som kan få bort den här ovanan han har att skälla på andra hundar. Gärna någon som är hemma mycket då jag är hemma på heltid och det är vad han är mest van med.
Nu ska vi flytta till mindre och behöver sälja vår tik. Hon är svart rakryggad 75%schäfer och 25% bordercollie. Världens goaste tjej som älskar barn, katter och både små och stora hundar, hanar som tikar. Vaktar jätte bra men bara när det behövs. Kan vara själv hemma men max 4 timmar åt gången. Vi vill inte att hon kommer till någon som ska ha henne hemma ensam 9 timmar varje dag. Vi söker ett hem där hon får stanna för alltid. Endast seriösa djurvänner tack! 0760-819695 0435-34719
Hej! Vi har en stor och snäll schäfer kille på snart 4 år som behöver komma till ett hem där det finns en förare med en riktigt fast hand och som vet hur en schäfer fungerar och vad dem kräver. Han behöver mycket träning då han inte tål andra främmande hundar, vissa tikar går bra, men absolut inte han hundar. Känner du att du/ni har tålamod och tid att ge honom den träning och omsorg som han behöver är det bara till att skicka ett mejl där ni berättar om er livssituation och boende osv! Vi kommer att vara väldigt noga med vart han hamnar och kommer att vilja ha fortsatt kontakt efteråt!
Måste göra oss av med vår stora schäfer hane pga ändrade förhållanden. Han är en mycket livlig schäfer på 4år, vill alltid leka och ha uppmärksamhet (vår tid räcker inte till). Van och tycker om små och stora barn. Du som tar över honom bör ha vana av stora hundar för han är verkligen STOR! och även mycket tid för honom. Oseriösa eller personer utan hundvana behöver inte göra sig besvär att svara på annonsen. Svara via mail, låter du intressant lämnas tele nr och mer info
Natten mellan den 2 - 3 Juni blev min lilla valp stulen från en lägenhet i kågeröd! Han är en liten schäfer.. Saknar honom väldigt mycket och är orolig. Har du sätt honom eller hört något om det så var snäll och ring , spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är.. Inga mejl då jag inte har tillgång till att kolla den! My - 0765612416 Cassandra - 0705117222 Snälla har ni sätt/hört nåt så ring!