Quantcast
Till salu inom: ”

schillerstövare valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valpar

Sollefteå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Schillervalpar efter Harbergets Boss S37708/2006 undan Amber S37814/2004 Valparna är leveransklara V28 då dom självklart är vetrinärbesiktade och Id-märkta. Denna parning är gjord på föräldrar som har ett enormt rovdjursintresse med hög skärpa och en oklanderlig jaktlust, även tassar och skall har haft stor betydelse vid val av föräldrar så att man skall kunna jaga dag efter dag även när det är hårt och skarpt före. Valparnas föräldrar slutar inte jaktdagen föränn DU anser att ni ska sluta och kallar in dom från drev. Schiller som driver Räv Lo Björn Grävling och Hare Roger 070-6307224 Anders 070-3970803
jag har 2 hanvalpar varav 1 är tingad som föddes 14 jan, mor är en schillerstövare och far är en spets. Båda föräldrarna är mycket bra jakthundar, (hare och räv) jag har själv en valp från en tidigare kull (se bilden) som började jaga vid 4 mån ålder. De är mycket trevliga och sociala hundar. Valparna är leveransklara tidigast 10 mars. Fler bilder på valpen kan ordnas. Tveka inte, ring så får du veta mera!
Det här är en valp för dig som vill ha en robust, rolig, social och tillgiven hund som hänger med på det mesta. Valparnas föräldrar: Mamma Bella: 3 år, Schillerstövare/Drever. Pappa Bobby: 2 år Border Collie/Cavalier King Charles Spaniel. Valparna är mycket välskötta, veterinäbesiktigade utan anmärkning, avmaskade, chippade, vaccinerade - och dessutom dolda-fel-försäkrade i tre år. Valparna är 12 veckor och nästan rumsrena.
Vackra Gizmo söker en ny ägare! Gizmo är en hanvalp som fyller 8 månader den 29 April - född 2010-08-29 Han kom tillbaka till mej som uppfödare eftersom hans matte och husse inte hade tiden för träning och motion som han behövde. Han är mycket social och har aldrig varit ensam. Han har vant sej vid rastgård sedan han kom hem och trivs kanon där i sällskap med en kompis. Pappa Nuka är en Jämthund med mycket potential och mycket fin stam. Mamma Saga är Schillerstövare efter duktiga rävjägare. Stamtavla på dem båda finns att se. Vi tror att valparna från dessa två föräldrar kommer bli utmärkta allroundhundar. Gizmo behöver en hundvan ägare som vet vad det innebär att äga en jakthund. Han är en snäll, glad och ivrig kille som vill lära sej. Han gör allt för godis. Han behöver konsekvent uppföstran, i sitt förra hem fick han göra precis som han ville och det fanns inte många regler. Han är rumsren men behöver komma ut med jämna intervaller. Gizmo behöver en husse eller matte som vill jobba och ha roligt tillsammans. För mer info och frågor så är du välkommen att ringa! Gizmo är registrerad i jordbruksverket med reg nu. 752098100488081 Han är vaccinerad och vet besiktigad som valp. Är du intresserad är du mer än välkommer att höra av dej! Hälsningar Caroline Hemmet är viktigare än priset!
Korsningsvalpar mellan Hamilton o schillerstövare säljes, tre st finns kvar. Valparna är 8 veckor 1 Aug. Valparna är vet bes o öronmärkta när de lev. Säljes endast till jägare och med jakt garanti. Vid intresse ring för mer info........ Lars