Till salu inom

"sibiriska kattungar allergikatter säljes"

Helsingborg
Idag

Kattunge

Blocket.se
Partille
Idag

Söker Fodervärd

Blocket.se
Södertälje
Idag

Supermysiga kattungar lever...

2 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Söta Kattungar till salu

800 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Vacker kattunge

4 500 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Kattungar blandras ragdoll/...

4 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Underbara kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Hultsfred
Idag

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Kattungarna

1 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Charmig kattunge

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Karlskrona

Sibiriska kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fem hanar föddes 30 oktober hos oss. 4 av dem letar efter nya hem och är leveransklara när de är 12 veckor, dvs runt 22 januari. Den sibiriska katten anses vara allergivänlig men detta är ingen garanti utan varierar från person till person och även mellan olika katter. Föräldrarna till kullen är HCM-testade negativt. De är båda utställda till Champion. Testade negativt för FIV och FeLV. Mamman har A-blod. Pappan är inte bärare av CS-genen. Här är en länk till deras stamtavla http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:858483;2:801828&g=4&p=sib&date=iso&o=ajgrep Det finns många bilder på dem på min hemsida http://www.123minsida.se/marinassibirer/ Vid försäljning kommer kattungarna vara avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, dolda fel-försäkrade samt inneha stamtavla. Det är inte först till kvarn som gäller utan de som är intresserade är välkomna hit på personliga besök.
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungsholmen

Sibiriska kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sex sibiriska kattungar, födda den 27 februari, vill komma till nya hem i vår. Många allergiker har, liksom jag själv, visat sig tåla den sibiriska katten, även om detta är individuellt. Allergiker (och andra förstås) får gärna komma på besök och testa hur det känns. Kattungarnas föräldrar är S* Mantas Veritas och S* Maollich's Izpahan Rosebud, båda HCM-testade utan anmärkning. Det är tre hanar (två rödspotted + en creme) och tre honor (en blåsköldpadd + två creme). Kattungarna är leveransklara fr.o.m. den 22 maj, då de är 12 veckor gamla. De är då vana vid alla ljud i ett hem och av att umgås med människor, både stojiga barn och vuxna. Före leverans har kattungarna registrerats i Sverak och har - stamtavla - chipmärkning - veterinärbesiktigats - vaccinerats 2 ggr - avmaskats 2 ggr Se katterna busa här: http://www.youtube.com/watch?v=QAbwOMIjPZs Välkomna att ringa eller mejla.
6 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Svalöv

Söta, sibiriska kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej! Vi har 5 stycken kattungar som ska säljas. 2 är redan tingade. Mamma: S*Snowy River`s Street Triple "Elsa". Pappa: S*Denisjennis Callypso Feoktich "Calle". Kattungarna är leveransklara tidigast den 14 maj. Vi följer Sveraks rekommendationer och kattungarna, som är reg. i Sverak och minst 12v, säljes med stamtavla och är avmaskade, vaccinerade, chippade och vet. bes. vid leverans. De är sociala och nyfikna och vana vid både barn och hund. Namn: Cetina: en flicka färg bet. ns. TINGAD. Cektor: en hane färg bet. ns 23. Bild 1 Cedro: en hane färg bet. d 23. TINGAD. Ceprise: en hane färg bet. d 22. Bild 2. Ceasar: en hane färg bet. n 23. Bild 3. Vill ni se fler bilder på kattungarna? Titta gärna på min hemsida: sibirisk.wordpress.com Säljes endast till seriösa hem!
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skellefteå

Sibiriska kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vi har 4 fantastiskt fina sibiriska kattungar som söker nya hem. De är redo att åka fredag 8 juli, då är de 12 veckor och är: Avmaskade Veterinärbesiktade Chipmärkta Registrerad i Sverak och har stamtavla Dolda fel försäkrade Vaccinerade 2 gånger mot kattpest och kattsnuva Kattúngarna växer upp i familjemiljö och är vana vid andra katter, barn, buller och bilåkning. Se mera av våra kattungar på: www.brantholmenskatter.blogg.se Läs mera om sibiriska katter, ursprung, utseende, speciella särdrag och om att de passar många som är allergiska mm: www.sibiriskkatt.nu Föräldrarna är S*Solberga Zafirs Halina och S*Siberietass Bellman De är HCM testade och FIV och FeLV negativa SE* Brantholmens Ambrosius SIB as 09 24 SE* Brantholmens Albrekt SIB ns 09 24 SE* Brantholmens Adriana SIB f 09 23 SE* Brantholmens Amelia SIB FS 09 24
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jönköping

Söta, Underbara Sibiriska kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
6 stycken renrasiga Sibiriska kattungar letar efter nytt kärleksfullt hem till den 6 augusti då de är 12 v gamla. De är friska, trygga, nyfikna och lekfulla. Den sibiriska katten är allergivänlig, läs mer om detta på: http://www.paviljongen.net/bed&breakfast/Snoa_Fideli/kattungar%20ny.htm De säljs enligt Sveraks regler med stamtavla, veterinärbesiktning, vaccination 2 gånger, avmaskning, chipmärkning mm. Länk till bilder på kattungarna: http://fotarallt.se/kattungar/ http://www.paviljongen.net/bed&breakfast/Snoa_Fideli/freja.htm Välkommna med frågor och att titta på dem!
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj