Quantcast
Till salu inom: ”

sibiriska kattungar allergikatter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fem hanar föddes 30 oktober hos oss. 4 av dem letar efter nya hem och är leveransklara när de är 12 veckor, dvs runt 22 januari. Den sibiriska katten anses vara allergivänlig men detta är ingen garanti utan varierar från person till person och även mellan olika katter. Föräldrarna till kullen är HCM-testade negativt. De är båda utställda till Champion. Testade negativt för FIV och FeLV. Mamman har A-blod. Pappan är inte bärare av CS-genen. Här är en länk till deras stamtavla http://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:858483;2:801828&g=4&p=sib&date=iso&o=ajgrep Det finns många bilder på dem på min hemsida http://www.123minsida.se/marinassibirer/ Vid försäljning kommer kattungarna vara avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, dolda fel-försäkrade samt inneha stamtavla. Det är inte först till kvarn som gäller utan de som är intresserade är välkomna hit på personliga besök.
Sex sibiriska kattungar, födda den 27 februari, vill komma till nya hem i vår. Många allergiker har, liksom jag själv, visat sig tåla den sibiriska katten, även om detta är individuellt. Allergiker (och andra förstås) får gärna komma på besök och testa hur det känns. Kattungarnas föräldrar är S* Mantas Veritas och S* Maollich's Izpahan Rosebud, båda HCM-testade utan anmärkning. Det är tre hanar (två rödspotted + en creme) och tre honor (en blåsköldpadd + två creme). Kattungarna är leveransklara fr.o.m. den 22 maj, då de är 12 veckor gamla. De är då vana vid alla ljud i ett hem och av att umgås med människor, både stojiga barn och vuxna. Före leverans har kattungarna registrerats i Sverak och har - stamtavla - chipmärkning - veterinärbesiktigats - vaccinerats 2 ggr - avmaskats 2 ggr Se katterna busa här: http://www.youtube.com/watch?v=QAbwOMIjPZs Välkomna att ringa eller mejla.
Hej! Vi har 5 stycken kattungar som ska säljas. 2 är redan tingade. Mamma: S*Snowy River`s Street Triple "Elsa". Pappa: S*Denisjennis Callypso Feoktich "Calle". Kattungarna är leveransklara tidigast den 14 maj. Vi följer Sveraks rekommendationer och kattungarna, som är reg. i Sverak och minst 12v, säljes med stamtavla och är avmaskade, vaccinerade, chippade och vet. bes. vid leverans. De är sociala och nyfikna och vana vid både barn och hund. Namn: Cetina: en flicka färg bet. ns. TINGAD. Cektor: en hane färg bet. ns 23. Bild 1 Cedro: en hane färg bet. d 23. TINGAD. Ceprise: en hane färg bet. d 22. Bild 2. Ceasar: en hane färg bet. n 23. Bild 3. Vill ni se fler bilder på kattungarna? Titta gärna på min hemsida: sibirisk.wordpress.com Säljes endast till seriösa hem!
Vi har 4 fantastiskt fina sibiriska kattungar som söker nya hem. De är redo att åka fredag 8 juli, då är de 12 veckor och är: Avmaskade Veterinärbesiktade Chipmärkta Registrerad i Sverak och har stamtavla Dolda fel försäkrade Vaccinerade 2 gånger mot kattpest och kattsnuva Kattúngarna växer upp i familjemiljö och är vana vid andra katter, barn, buller och bilåkning. Se mera av våra kattungar på: www.brantholmenskatter.blogg.se Läs mera om sibiriska katter, ursprung, utseende, speciella särdrag och om att de passar många som är allergiska mm: www.sibiriskkatt.nu Föräldrarna är S*Solberga Zafirs Halina och S*Siberietass Bellman De är HCM testade och FIV och FeLV negativa SE* Brantholmens Ambrosius SIB as 09 24 SE* Brantholmens Albrekt SIB ns 09 24 SE* Brantholmens Adriana SIB f 09 23 SE* Brantholmens Amelia SIB FS 09 24
6 stycken renrasiga Sibiriska kattungar letar efter nytt kärleksfullt hem till den 6 augusti då de är 12 v gamla. De är friska, trygga, nyfikna och lekfulla. Den sibiriska katten är allergivänlig, läs mer om detta på: http://www.paviljongen.net/bed&breakfast/Snoa_Fideli/kattungar%20ny.htm De säljs enligt Sveraks regler med stamtavla, veterinärbesiktning, vaccination 2 gånger, avmaskning, chipmärkning mm. Länk till bilder på kattungarna: http://fotarallt.se/kattungar/ http://www.paviljongen.net/bed&breakfast/Snoa_Fideli/freja.htm Välkommna med frågor och att titta på dem!