Quantcast
Till salu inom: ”

springer original cykelfäste hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kamera

Katrineholm
F
F

Tidigare annonser till salu

Springer Original cykelfäste inkl extrafäste Gör cykelturen med din hund enklare och säkrare. Springer ger dig fria händer och tar med fjädern emot snabba ryck och stötar från din hund. Fästet monteras fast på cykelramen vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt koppla på och av din springer när du vill. Säkerhetsdel frigör hunden automatiskt om den spinger på fel sida av en stolpe. Nypris: 700 + 550 kr för extrafästet: 1250 kr NU: 500 kr Hundbur Smart Top Beige/Grön hundbur i tyg. 90x55x70 cm (längd/bredd/höjd) Lätt att vika ihop och ta med, portabel i en platt väska. NU: 400 kr
Superpriser på Springer och cykelfäste! Cykelfäste 349:-(ord. 449:-) Springer(originalet) 549:- (ord. 695:-) Skillnaden är att Springer har den patenterade säkerhetssprinten. (Lossar om hunden kommer på fel sida av en stolpe tex.) + att den har en lite snyggare finish. Finns även extra fästen mm att köpa till Springer originalet. Vilken du än väljer får du en låg tyngdpunkt på cykeln vilket gör att det inte blir vingligt utan du sitter säkert med båda händerna på styret. Köp hellre en innan än efter du cyklat omkull med hunden. Cykla med en sele på hunden, då drar hunden på ett naturligt sätt och bygger muskulaturen rätt. Du hittar även selarna hos oss. Vi har allt du behöver till din hund, leksaker, tugg, tillbehör...till bra priser dessutom!
Sätt säkerheten främst, köp ett cykelfäste för hunden när du skall cykelträna. Du sitter säkert med båda händerna på styret, tyngdpunkten blir låg så att du har en otroligt bra balans på cykeln. Bättre att köpa nu än efter du cyklat omkull. Vi har två varianter; Springer som är originalet med en säkerhetssprint som släpper om hunden kommer på fel sida av en stolpe tex, och Cykelfästet som är en kopia och saknar säkerhetssprinten. Springer kostar nu 549:-(ord.695:-) och Cykelfästet 389:-(ord.449:-). Vi säljer även Baggenprodukterna om du behöver ett midjebälte när du går, springer eller åker skidor med din hund. Från 490:-.
Ny Springer Original Cykelfäste aldrig monterad. Gör cykelturen med din hund enklare och säkrare. Springer ger dig fria händer och tar med fjädern emot snabba ryck och stötar från din hund. Fästet monteras fast på cykelramen vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt koppla på och av din springer när du vill. Säkerhetsdel frigör hunden automatiskt om den spinger på fel sida av en stolpe. ny pris 695kr
Sparsamt använd Springer Original Cykelfäste - så gott som ny. Används vid cykeltur med din hund. Springer ger dig fria händer och tar med fjädern emot snabba ryck och stötar från din hund. Fästet monteras fast på cykelramen vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt koppla på och av din springer när du vill. Säkerhetsdetalj frigör hunden automatiskt om den spinger på fel sida av en stolpe. Nypriset är på Internet c:a 695 kr + frakt!