Till salu inom

"stor mysig scooby doo hund gosedjur säljes"

Halmstad
Idag

hundkrage till salu

250 kr
Citiboard
Helsingborg
Idag

Nallebjörn

90 kr
Citiboard
Borås
Idag

M-Station rebounder. Fint s...

2 200 kr
Citiboard
Flen
Igår

Newport 62:a 4 dr Ht

125 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

3 st stora blomkrukor

300 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Igår

Bergs potter,layered, norrg...

600 kr
Blocket.se
Butik Skåne län
Igår

Glastavla skog stor

100 kr
Fyndtorget.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Östersund

Stor mysig katt söker nytt hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
p.g.a. allergi i våran familj söker nu Tubbe ett nytt hem. Han är en stor och mysig kastrerad blandraskatt på 7år med mestadels Norsk skogskatt i sig. Tubbe är en pratglad och mycket snäll och sällskapssjuk kille. Han har en lättskött päls och är snäll med kloklippning m.m. Vi ser gärna att han hamnar hos någon som är van katter sen tidigare. Gärna äldre och helst inga andra katter, hundar och små barn. Ett stort önskemål är att han även har möjlighet att vara ute på landet. Vi ser gärna att ni skickar mail och berättar lite om er själv eftersom vi inte vill släppa honom till första personen som hör av sig på grund av att vi är mån om att han ska få det bra eftersom han är värd det. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Mysig 4,5a med stora möjligheter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Mysig och Stor 4.5a (fanns ej 4.5 att välja i antal rum). Lägenheten är baserad på två stycken Tvåor som sedan byggts om till denna mycket mysiga 4.5a med två balkonger. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns ej. 1 st kök med häll spis, kyl med frys, diskmaskin 4 st stora rum varav två är vardags rum med balkonger. 1 st Toalett med Dusch 1 st Toalett med Badkar Den delen som bildar det halva rummet är en stor öppen yta med möjligheter. Lägenheten bör ses!! Vi har Katt och Hund. Ring för att boka visning.
110 000 kr
Blocket.se

Söker efter en mysig hund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag söker en mysig snäll hund att ta hand om antingen foder eller köpa. Valp eller äldre hund spelar ingen roll. Jag bor i kumla nära till fina promenad ställen. Har växt upp med hundar, och har haft egen hund med. En rottis blanding. Tyvärr hade han höft fel så va tvungen att ta bort honom. Jag har min dotter hos mig varannan vecka som är 5 år, väldigt snäll mot djur. Jag söker helst en stor hund, jag har inga större krav , gärna ha barn vana är ett plus. Tveka inte hör av er. Mvh: Maria
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Lessebo

# STOR MYSIG SCOOBY DOO HUND GOSEDJUR, UTROP 1:- !!! #

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
# STOR MYSIG SCOOBY DOO HUND GOSEDJUR, UTROP 1:- !!! #
210 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj