Quantcast
Till salu inom: ”

symaskin väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket fin symaskin av modell CB-N Husgarna som är omgjord. Från trampmodell till eletrisk. Universal motor av typ SM5. Volt 220. Med no nummer. funkar i motorn och behöver en smörjning och lite delar som torkat med tiden behöver bytas ut... har en låda under som man kan andvända genom att tippa fram maskinen. Tillbehör en beskrivning orginal fint skick. Pressarfötter och annat som jag ej vet hälften av vad det är. Fina väskan medföljer , och bordet som tillhör maskinen som sätts fast på sidan. Praktiskt. Mycket väl hanterad av ägarna och förskiktiga har de varit. mycket bra skick på en mycket fin maskin..
Skandinavisk Press (inget årtal). Inbunden 61 sid. MYCKET GOTT SKICK. Boken Sy mera 4 innehåller beskrivning på en tuff seglartröja, kjol, brodera alfabetet, sy shorts och väskor, gör ett knapphalsband mm. Artikel om blixtlås - låsbara lösningar och knappar samt om symaskinen.
Hej! Jag har sytt några väskor av jeans som jag nu vill sälja.Jag har tagit bort benen på jeansen och sytt ihop och gjort en fodrad insida där tyget går igen i handtag och skärp.väldigt personliga och du är definitivt ensamom den du har!! Har även
Här finns olika produkter med brodyr, bilkuddar, shoppingbags, tavlor, kuddar, T-tröjor, väskor. Vi har även produkter för fiske som flugor och poppers. Klicka på länken för att besöka vår webbshop.