Quantcast
Till salu inom

"syskonsits emmaljunga säljes"

Lund
Idag

Emmaljunga bortskänkes

Blocket.se
Valdemarsvik
Idag

Emmaljunga mondial de luxe...

3 000 kr
Blocket.se
Emmaboda
Idag

Emmaljunga nxt90 lounge black

6 500 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Emmaljunga viking

2 800 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Barnvagn, Emmaljunga, City...

3 500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Barnvagn Emmaljunga

4 500 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Emmaljunga viking 2018

3 000 kr
Blocket.se
Lycksele
Idag

Emmaljunga scooter

1 950 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Värmdö

Emmaljunga Edge Duo Combi + Tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Jätte fin och välbevarad Edge Duo Combi Chassi (Classic Cryptonite kullagrade lufthjul) med parasoll och Skötväska. Beige/Svart Högsta krav på kvalitet, säkerhet och funktioner gör denna vagn till en genuin Emmaljungavagn. Vagnen kan användas som Travel System om du köper en adapter och Emmaljungas First Class 0+base bilbarn­stol. Om ni blir fler kan du fästa Emmaljunga syskonsits (tillbehör) på sittdelen. Edge Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större.
2 000 kr
Blocket.se

Retro Emmaljunga liggvagn med syskonsits

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En underbar retrovagn med syskonsits att montera på vagnen om man vill. Ryggen går att fälla upp i två lägen när barnet vill sitta upp. Rymlig liggkorg och mycket bra broms. Lite rost på vissa ställen samt någon fläck men vagnen är i gott skick och utan hål. Hjulen är felfria och inte spruckna. En fröjd för ögat och underbar att köra! Härligt gung och mycket stabil. Det ingår vindskydd, ett vagnsbäddset med mumin på, kudde och retrofilt (den orangea på bilden). Hämtas i centrala Malmö, skickas inte.
1 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Norrtälje

Emmaljunga Edge Dou Combi

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag har en Emmaljunga Edge Dou Combi som jag bara har använt till ett barn. Som ny. Köpte den ny hos BabyProffsen. -10. Jag har varit hel nöjd med den,Men säljer den nu då för att jag ska köpa en mindre vagn.Komplett med liggdel o sittdel. Använd från Nyfödd och uppåt. Det går att köpa till en syskonsits i butiken till vagnen om så skulle önskas. Den är ljus inuti (vit) med vita prickar. Ring om det är något intresse. vagnen finns kvar om annonsen finns kvar. Mvh Johanna
3 600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ängelholm

Super bra extrasyskonsits

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Har en Emmaljungasyskonsits till salu i svart. Som knappt är använd Lite info om sitsen: Med Emmaljungas syskonsits kan du ta med ditt andra barn på promenaden. Syskonsitsen monteras på sittdelen. Fördelen med syskonsits är att du får en smal och praktiskt vagn som blir kompakt ihopfällt trots att den har plats för två barn. Nytt pris 800:- mitt pris 500:- priset kan diskuteras vid snabb affär
500 kr
Blocket.se

Phil&Teds Explorer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer vår fin vagn nu. Phil&Teds Explorer som vi köpte i november 2010. Vagnen är använd ca 1år,har nytt framhjul och fäste samt en ny fälg på ena hjulet. Ej solblekt,finns inga fläckar eller hål,några repor finns på ena sidan på chassit. Vita prickarna är från kameran. Carena mjuklift(använd ca1månad) och syskonsits med sufflett. Har dock ej p&ts regnskydd då det bara inte blivit av att köpa så jag har använt en emmaljunga regnskydd. Priset går att diskutera.
4 000 kr
Blocket.se