Till salu inom

"tjänstehundar till salu säljes"

Norrtälje
5 år

Hundskåp/ bur till Picup

13 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Civila tjänstehundar

165 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Lugn skötsam 23-åring söker tak över huvud

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag är en ordningsam singelkille som just nu jobbar i försvarsmakten men ska börja civilekonomprogrammet på linneuniversitetet om ett par veckor! Min fritid ägnar jag för det mesta till löpträning just nu då jag siktar på mitt första marathon till hösten. Annars umgås jag med mina vänner. Hundar har varit en stor del av mitt liv senaste åren då jag jobbar med tjänstehund. Men jag har ingen hund privat nu och kommer inte skaffa under mina studier heller. Jag hoppas det finns någon som vill hyra ut till mig eller alternativt dela lägenhet! Mvh/ Robin
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Löjligt snäll Rottisunghund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
En 1-årig Rottweilerhanne som är mentaltestad av Uppsalapolisen säljes eller överlåtes till rätt person. Vi kommer att kräva mycket goda referenser! Hunden är supergo och kelig och storvuxen. Är nog för snäll för att bli tjänstehund men det är svårt att avgöra då han är lite ung. Endast vana hundförare göre sig besvär att höra av sig. Hunden skall ej bo i Gävle eller Sandviken. Han är van med andra hundar (även hanar) Vid seriöst intresse ring för bilder och boka besök. Vi säljer inga hundar som man inte träffat.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Alingsås

Bruks-Schäfer 6 mån

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
En trevlig och sammarbetsvillig brukshund måste dessvärre lämna mig, då tiden inte räcker till. Har mkt motor och är uppväxt med barn. Båda föräldrar är av större modell, även denna hund är av grövre kroppsbyggnad. Säljes inte till lägenhetshem eller till dig/er som inte haft en brukshund innan, då han har mkt goda bruks/tjänstehunds anlag. *Stamtavla *Vaccinerad enligt norm *Reg mm Endast seriös kontakt via mail. OBS. Jag skriver inget riktigt pris, då jag godtar "rätt" pris utav rätt köpare. Har endast känt en pungkula vid senaste kontroll, därav ingen aktuell avelshane.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Söker boende på landet i halmstad, fbg lr vbg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej är 23 år jobbar som väktare för G4S i Halmstad. Letar boende på landet då jag vill ha möjlighet att kunna bygga hundgårdar, har två hundar en schäfer på 4 år som är tjänstehund inom hemvärnet, och en malle tik på 1 år som förhoppningsvis ska bli tjänstehund med inriktning narkotika. Har ni något stående som ni kan vara intresserade av att hyra ut tveka inte att höra av er. Mvh Ann Catrin
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalix

Collie

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Blue merle collievalpar efter välmeriterade föräldrar säljes. Mamma: Tjänstehund försvarsmakten (hemvärnet), KORAD, svensk, finsk och norsk utställningschampion, en social och trygg tik som har en tydlig av- och på-knapp. Pappa: Nordisk vinnare -09, nordisk juniorvinnare-09, godkänt finsk mentaltest (skottfast), en social och trevlig blue merle hane. Valparna är mycket sociala, nyfikna och lekfulla. Reg i SKK, chipmärkta , veterinärbesiktigade utan anmärkning, 5 cea ua och 1 måttlig crd på ögonen.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj