Quantcast
Till salu inom: ”

tokai gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Musik

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Prs-kopia av märket Tokai (som är kända för att göra högkvalitiva gitarrer säljes)! 24 band, 2 välljudande humbuckers fyllda med sustain å fet ton, wilkinson mekanik (stämskruvar och svajarm/stall), väldigt allround gitarr, passar allt från pop/rock & blues till hårdrock och tung metal! är beskriven som ett mellanting mellan en les paul och en stratocaster, och det stämmmer väldigt bra, halsen å spelkänslan känns mkt som en les paul å stallet mer som fender... lätt, komfortabel, lättspelad gitarr för övrigt.... köpt på MUG på rea för 4800:-, ordinarie pris 5600:- priset kan sänkas vid snabb affär!
Vacker helsolid kvalitetsgitarr från japanska Tokai, modell CE165. Lock i Citka-gran, sidor och botten i "Indian rosewood", hals i mahogny. Vackra inlägg. Lång sustain och vacker ton i denna gitarr. Superskick. ______________________ 6 mån garanti på begagnat ______________________ Denna gitarr säljes åt kund. Nypris ca 12.000:- Danska kronor. Läs mer om gitarren på: http://www.tokaijapan.com/catseyes.html
Säljer en mycket fin Tokai Les Paul. Den är näst intill nyskick, finns inga som helst skador på den, allting fungerar som det skall. Komplett med plektrumskydd mm. Färgen är heritage cherry. Den är väldigt skön att spela på, har man inte tillräckligt med pengar för att köpa en äkta Gibson är detta rätt val. Medföljer även en Gibson Case. Kan tänka mig att skicka gitarren, köparen står för frakten. Går i skolan så ring efter kl. 17
Säljer en mycket fin Tokai Les Paul. Den är näst intill nyskick, finns inga som helst skador på den, allting fungerar som det skall. Komplett med plektrumskydd mm. Färgen är heritage cherry. Den är väldigt skön att spela på, har man inte tillräckligt med pengar för att köpa en äkta Gibson är detta rätt val. Min elgitarrlärare har kollat igenom gitarren grundligt. Medföljer även en Gibson Case. Kan tänka mig att skicka gitarren, köparen står för frakten.
Säljer en mycket fin Tokai Les Paul. Den är näst intill nyskick, finns inga som helst skador på den, allting fungerar som det skall. Plektrumskydd finns men är inte monterat, medföljer givetvis. Färgen är heritage cherry. Den är väldigt skön att spela på, har man inte tillräckligt med pengar för att köpa en äkta Gibson är detta rätt val. Min elgitarrlärare har kollat igenom gitarren grundligt. Medföljer även en Gibson Case. Kan tänka mig att skicka gitarren, köparen står för frakten. 3000 kr eller hbj.