Quantcast
Till salu inom: ”

undulat bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vår undulat Staropramen behöver sällskap av andra undulater eller personer som kan ägna tid åt och umgås med henne. Har tagit hand om pippin som varit gäst hos oss sedan sommaren 2008 då jag hittade henne på en trottoarkant. Hon är hel och ren och frisk, och handtam när hon får uppmärksamhet. Eftersom jag hittade henne vet jag inte exakt hur gammal hon är, men när hon flyttade in var hon ungfågel och hade ljust, ljust brun näbb. Bur med sittpinnar, leksaker, badkar, vatten- och matskålar följer med.
Undulaterna Leif och Lasse måste flytta omgående eftersom vi har skaffat katt som inte låter dom vara ifred. Leif och Lasse är två undulater på okänd respektive ett års ålder. Leif är, som ni ser på bilden vit och Lasse är blå. Pratiga, otroligt fina och roliga djur. Bortskänkes med bur samt tillbehör! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har 3st unga undulater som jag tyvärr inte har möjlighet att ta hand om längre. På grund av att jag har fått jobb på annan ort och ligger borta på veckorna. Fåglarna bortskänkes till någon seriös. Buren är ny men jag kan tänka mig endast ett symboliskt pris för den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.