Quantcast
Till salu inom: ”

undulat bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Undulater

Trollhättan

Tidigare annonser till salu

Vår undulat Staropramen behöver sällskap av andra undulater eller personer som kan ägna tid åt och umgås med henne. Har tagit hand om pippin som varit gäst hos oss sedan sommaren 2008 då jag hittade henne på en trottoarkant. Hon är hel och ren och frisk, och handtam när hon får uppmärksamhet. Eftersom jag hittade henne vet jag inte exakt hur gammal hon är, men när hon flyttade in var hon ungfågel och hade ljust, ljust brun näbb. Bur med sittpinnar, leksaker, badkar, vatten- och matskålar följer med.
Jag måste tyvärr bli av med min undulat pga ändrade förhållanden. Det är en helt hand-tam hona hon är cirka 1 år gammal och helt frisk. Bortskänkes mot avhämtning då det viktiga är att hon kommer till ett bra hem. Säljer även en bur (B:56xD:32xH:58) med tillbehör men den vill jag ha 300kr för. Maila helst då jag kan vara svår att nå pga arbete. mvh Kadim
Nu måste jag skänka bort min underbara Doris på grund av flytt och ändrade arbetsförhållanden. Hon är en jättetrevlig fågel och jag ser helst att hon får komma till någon med mycket tid för henne, alternativt att hon får en undulatkompis att dela sin bur med. Jag skänker med bur innehållande mat- och vattenskål, gungor och saltsten. All kvarvarande fågelmat följer också med. Endast djurvänner gör sig besvär.
Undulaterna Leif och Lasse måste flytta omgående eftersom vi har skaffat katt som inte låter dom vara ifred. Leif och Lasse är två undulater på okänd respektive ett års ålder. Leif är, som ni ser på bilden vit och Lasse är blå. Pratiga, otroligt fina och roliga djur. Bortskänkes med bur samt tillbehör! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag har 3st unga undulater som jag tyvärr inte har möjlighet att ta hand om längre. På grund av att jag har fått jobb på annan ort och ligger borta på veckorna. Fåglarna bortskänkes till någon seriös. Buren är ny men jag kan tänka mig endast ett symboliskt pris för den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.