Quantcast
Till salu inom: ”

valpar hyra säljes

Samojed

Färgelanda

Tidigare annonser till salu

Vår andra Hush Basset kull föddes den 28/11-08. Jättefina blandrasvalpar i olika färger och teckningar. Hush Basset är en blandras mellan Basset Hound och Engelsk Cocker Spaniel. Valparna får den genuina Basset looken med något mindre öron och de är inte lika skinniga. Något högre än en en vanlig Basset och hamnar på en vikt mellan 25-30 kg som vuxen. Det är en väldigt glad och aktiv hund med en smula envishet som passar utmärkt som sällskapshund. Den fungerar utmärkt ihop med andra djur. För mer löpande information, vänligen titta in på vår hemsida där det finns mer information och massor med bilder. Hemsidan uppdateras kontuneterligt. www.123minsida.se/puppylove Valparna levereras den 24/1-09 då de är 8 veckor. Vid leveransen är de avmaskade, vaccinerade, id-märkta med chip, Veterinärbesiktigade. Priset för en valp är 5500 kronor. Ni kan tinga en valp mot handpenning 1000 kronor. Återbetalas ej vid ånger. Inga avbetalningar eller byten. Välkomna att höra av er antingen via telefon eller mail. Vi finns ett par mil utanför Helsingborg.
I kullen är det 5 tikar och 3 hanar somär födda 19 februari 2009. De levererastidigast 16 april 2009 då det är 8veckor. Valparna säljs registrerade i SKK,vaccinerade, chipmärkta, avmaskade och doldafel försäkrade i Agria. Valparna ärfrån sunda och friska linjer med myckettrevlig och tilltalande mentalitet vilketvärderas högt i avelsarbetet med dennatrevliga och vänliga hundras. Valparnaföds upp i hemmamiljö med barn, katteroch andra hundar.Pappan Eddie, ”Domestic Dark Drusus” ärutställd med bla på WDS 2008 4:a iJUNKK med bedömningen Excellent, på stora Stockholm 2008 4:a i BHKL med CK.Eddie är friröntgad A och hargenomfört MH test. Han är mycket lugn,stabil och snäll hund som älskar attspåra.Mamma Tova ”Mc Keos Arwen” är utställdoch friröntgad A. Hon är en pigg, gladoch mycket samarbetsvillig tik som älskar attträna bruks, lydnad och att spåra. Honär en otroligt rolig hund som alltid finnsvid ens sida.Om du är intresserad av en storpudel kan dukontakta Christina Anehagen kennel Mc Keos viamail eller telefon.
Förra parningarna av dessa hundar resulterade i väldigt bra valpar både beteende och utseende mässigt, så vi har parat de igen. Valparna väntas komma om 2 månader Bägge hundarna har parats en gång vardera tidigare. Valparna kommer att vara rednose precis som tidigare valpar, då pappan är rednose och mamman har starka anlag av rednose Bilder på tidigare valpar kan skickas. Priset på valparna kommer inte alls vara högt utan bara 5000 kr. Eftersom vi vill att även barnfamiljer/Hundkära människor ska ha råd med våra hundar som enligt oss tillgodoser hundarna med ett bra hem. Valparna kommer att kosta 5000 kr Man kan tinga en valp för 2000 kr, Vid intresse ring helst, men maila går också bra. Telnr : 0700187898 Mail : Tino_estacado@hotmail.com
Underbara Swebreeze Electra har nedkommit med 6 st valpar den 17/1-2010. Leveransklara den 14/3-2010. Stolt fader är Hellebäckens`s Ravel. Båda Föräldrar djuren är MH testade och godkända. Givetvis har dom dessutom de utställnings meriter som SKK och cairnterrier klubben rekommenderar för hundar i avel. En valp från oss är:vaccineradavmaskaddolda fel försäkrad Vetrinär besiktigadregistrerad och samtidigt får man med sig valp pärm med information. dvd om/med kullen och välkomen valp från SKK. start paket. Samt medlemskap i valfri klubb. Givetvis ställer vi upp med så mycket support som ni vill!!Är ni intresserad tveka inte att höra av er via mail eller telefon!titta gärna in på vår hemsida för mer information www.swebreeze.eu MVHCharlotte & Jesskennel Swebreeze
Söt och bedårande Yorkie Valpar för antagande De är rena ras, de är aktuella för alla sina skott, har de också blivit avvanda och deformerade, mycket socialiserade minst en gång i veckan har de även varit smakade lever maskar så att de används för speciellt med barn, och de även bedriver väl med andra djur, de gillar att föras med och älskar att behandlas med mycket kärlek och passion, är de vanligen tränas två gånger i veckan och är alltid kontrolleras regelbundet av sin veterinär, de är i perfekt friska kontakt för mer info (john_2610@ live.com)