Quantcast
Till salu inom: ”

villa uthyres molkom värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

6 km utanför Molkom mot Filipstad en pärla i Bullerbyn. Renoverad villa på landet med sjöutsikt Renoverad villa med en underbar tomt som är planerad i olika rum och etager. På tomten finns ett uthus med gästrum, kök och dusch/WC. Där finns också ett garage med en elektrisk port och förråd. Huset har en öppen planlösning med kök, matsal och allrum i ett rum. Övervåningen är på ca 75 kvm. Där finns också av ett datarum/sovrum, hall och ett stort badrum. Källaren är lika stor och inredd med bl. a ett bubbelbad och en infrabastu. Elen med jordfelsbrytare är ny, likaså stammarna. Huset kan värmas upp med bergsvärme eller två luftvärmepumpar. Det finns också två effektiva spisar, en i täljsten i källaren och en Rosslagsspis på övervåningen. Busshållplats på gångavstånd.
Villa med stora, härliga ytor belägen i utkanten av Molkom. God standard på inredning och miljö. Rikt djurliv i skogarna runtomkring med älg, rådjur och räv. Gott om bär och svamp.
En villa med minst 4 rum i Molkoms området
Villa 3 rok, 93m2 uthyres. Huset är beläget i Björketorp, Molkom. Villan består av 3 rum och ett stort kök, badrum med badkar, altan med utgång från köket. Stor trädgård och gott om uthus. Kamin som eldas med ved och el element värmer upp huset. Priset avser kallhyra. Maila för utförligare beskrivning. Ledig fr. 1-11-2011