Quantcast
Till salu inom

"vit schäfer blocket säljes"

Butik Olofström
Igår

Volvo V40 D2 Automat Moment...

164 000 kr
Blocket.se
Butik Timrå
Igår

Renault Kangoo Z.E Power Pl...

189 700 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Martin DX2MAE, Guild F2512E

3 500 kr
Blocket.se
Igår

Artwood professor lounge

12 995 kr
Blocket.se
Butik Ängelholm
Igår

Volkswagen Polo 1.2 TSI 5dr...

74 900 kr
Blocket.se
Igår

2St billybokhyllor

300 kr
Blocket.se
Igår

Volvo 945 GL

2 000 kr
Blocket.se
Nybro
Igår

Schäfertik 4 år

1 500 kr
Blocket.se
Butik Luleå
1 månader

Örngott med Jakthundsmotiv...

149 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Helsingborg

6mån blandis

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
6 månaders hane söker ett nytt hem. Som kan få den tid han behöver. Han har schäfer/ dobberman/ labrador och vit herdehund i sig. Sisqo är ganska lik en schäfer till sättet. Sisqo är lättlärd och glad, går bra ihop med barn och kattor och andra hundar Funkar bra när man e hemma och så, men nån olycka med rumsrenheten kan ske när man e ute.. eller när man inte är hemma. pris diskuteras. Endast seriösa är välkomna att höra av sig.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Dylan schäfer/vitherdehund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tyvärr kan vi inte ha kvar våran 6 månader gamla hund Dylan. Pga av flera omständigheter kan vi längre inte ta hand om honom som han förtjänar. Dylan är en mysig, kärlekstfull valp som behöver mycket kel och lek. Han tycker inte om att vara ensam eftersom han inte är van vid det. Han behöver ensamhets tränas mycket och vi ser att du/ni har tålamod och kärlek med honom och tränar honom väl. Han är självklart chippad och vet-besiktigad utan anmärkning och även registrerad hos jordbruksverket. Dylan är 25% Schäfer och 75% Vit herdehund.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Vacker Herdehund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Kayo är en vacker vit Herdehund (Vit Schäfer) som är tre år. Hon är en väldigt trevlig och ytterst vänlig och lugn tik som går bra ihop med andra hundar barn och katter. Till Kayo önskar vi ett hundvant, lugnt och stabilt hem. För mer information eller intresse av Kayo vänligen skriv eller ring till oss på Svängande svansen. Kayo är chippad, vaccinerad och kommer även att genomgå en veterinärsbesiktning innan hon flyttar. Mvh; Svängande svansen
2 700 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Fina Kelly

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Kelly är en oerhört söt tik. Hon är en 1.5 årig vit herdehund/vit schäfer som vi söker ett tryggt och lugnt hem till där hon får jobba på sitt självförtroende. Kelly är lite försiktig och vi önskar att ni har en god hundvana och tycker om att vara aktiv med din hund. Kelly är vaccinerad, chippad och kommer att genomgå en veterinärsbesiktning innan hon flyttar till sitt nya hem. För mer information skriv eller ring till Svängande svansen. Jim; 036-308404 Marina; 0763-076 763
2 700 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Vit schäfer valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Det är med sorg i hjärtat som jag måste göra mig av med min 12 veckors tik då tiden inte räcker till och familjeförhållandena har ändrats. Hon är van med både katter och barn och är världens snällaste hund. Hon älskar att leka och busa. Hon är vaccinerad chipmärkt och avmaskad. När ni hämtar henne får ni med både skålar, mat, koppel, leksaker och en filt till henne. Enda kravet är att hon kommer till ett hem där tiden finns och att hon får mycket kärlek. Pris går att diskutera vid snabb affär.
3 500 kr
Blocket.se