Quantcast
Till salu inom: ”

djur bortskänkes stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokband

Sollentuna

Tidigare annonser till salu

Hej Mina två kaniner behöver ett nytt hem omgående pga av tidsbrist. Dom är c:a 1,5år. Den bruna är en dvärgvädurshona och den vit,brun,svart spräckliga är en kastrerad dvärgvädurshane. sprattlar när dom blir upplyfta men väl i famnen uppskattas kel! klappad på i buren gillar dom också.. så jag tror med lite ompyssling blir dom bra kelkaniner, har aldrig bitits!. Dom springer lösa inomhus stora delar av dagen och gör bara sina behov i buren. Känner du/ni att ni kan erbjuda ett bra hem skriv gärna några rader så ringer jag upp.Finns att hämta i Åkersberga.Bur och tillbehör medföljer.
Jag har två underbart söta kaniner. Dom är 3år och är bröder. Dom bor i en varsin bur. Båda är snälla att hålla på med. Dom är kastrerade. Dom heter Extreme och Jetline. Extreme är långhårig och de gör att de krävs mer pälvård. Det ingår två burar, vattenflaska, låda, hus och sele. Det finns även en stor utebur med två fack att köpa till och flera hinder av hög kvalité. Dom letar endast nytt hem pga ändrade förhållanden.
Jag har ett par daggecko både hane och hona.De har fått 3 barn tillsammans. barnen har blivit sålda. Vi vill skänka bort de p.g.a. tidsbrist. de äter syrsor. vi vill att de som får dessa reptiler ska ta väl hand om de och ni får instruktioner om hur på ett lätt sätt kan ta hand om de. för mer info ring gärna bilden är på bebisen men pappan är likadant men stor och mamma är bara grön utan röda prickar.
Tejas Bellmi är ett russ sto född-94. Hon står på solvallas travskola och har gjort i många många år. Hon är genom snäll och har varit en toppen häst att ha i verksamheten. Hon har varit många barns favorit häst! Men då hon nu är 18 år tycker vi att hon förtjänar att få bli pensionär. Hon betyder väldigt mycket för oss och därför är det viktigt att hon kommer till ett bra hem! Vi skänker bort henne som sällskaps häst eller en familjehäst som kan gå lättare rid/körturer. För mer frågor hör av er till Nicole. nicki_165@hotmail.com
Två jättefina och snälla kaniner bortskänkes med stor fin bur och alla tillbehör!! Honan är en lejon huvad vädur på ca 2år. Hanen är en dvärg vädur också han på ca 2år. Dom har haft en kull jätte fina ungar tillsammans men nu är han kastrerad och dom trivs jätte bra tillsammans. ( tycker det är bra när dom kan vara två) Tyvärr har ungarna tröttnat och jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för dom. Bortskänkes som sagt men endast till någon seriös helst med tidigare djurvana.