Quantcast
Till salu inom: ”

djur bortskänkes stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag har två underbart söta kaniner. Dom är 3år och är bröder. Dom bor i en varsin bur. Båda är snälla att hålla på med. Dom är kastrerade. Dom heter Extreme och Jetline. Extreme är långhårig och de gör att de krävs mer pälvård. Det ingår två burar, vattenflaska, låda, hus och sele. Det finns även en stor utebur med två fack att köpa till och flera hinder av hög kvalité. Dom letar endast nytt hem pga ändrade förhållanden.
Jag har ett par daggecko både hane och hona.De har fått 3 barn tillsammans. barnen har blivit sålda. Vi vill skänka bort de p.g.a. tidsbrist. de äter syrsor. vi vill att de som får dessa reptiler ska ta väl hand om de och ni får instruktioner om hur på ett lätt sätt kan ta hand om de. för mer info ring gärna bilden är på bebisen men pappan är likadant men stor och mamma är bara grön utan röda prickar.
Två jättefina och snälla kaniner bortskänkes med stor fin bur och alla tillbehör!! Honan är en lejon huvad vädur på ca 2år. Hanen är en dvärg vädur också han på ca 2år. Dom har haft en kull jätte fina ungar tillsammans men nu är han kastrerad och dom trivs jätte bra tillsammans. ( tycker det är bra när dom kan vara två) Tyvärr har ungarna tröttnat och jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för dom. Bortskänkes som sagt men endast till någon seriös helst med tidigare djurvana.