Quantcast
Till salu inom: ”

cykel till salu gotland säljes

F

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut vårt sommarhus vid havet i När/Herta på Sydöstra Gotland v 33. Det är 200 meter till havet, och havsutsikt ifrån altanen. Huset har 4 sovrum och modern standard. Det finns 10 sängar av bra kvalité samt några extra madrasser. Huset lämpar sig mycket bra till minst två familjer som vill semestra tillsammans. Närmaste badstrand är Herta, ca. 1 km. Det finns cyklar att låna under semestern. Husdjur är välkomna! Grannarna har hästar som går i hagen närmast huset. Bytesdag är lördagar. Mer information lämnas via mail vid förfrågan. Lena
Hojen är i väldigt fint skick. Köpte hojen 2006, Och den är sparsamt körd sen dess. Hojen har gått 99,4h. Inga glapp i lagrena. Går fint i motorn.Lv reggad, men har inte varit besiktad sen jag köpte hojen. Men inga problem att besikta den om man själv vill.Dämparna är helt nyrenoverade vid Mj Motor! Ny kedja samt kedjesläpa och kedjestyrare är bytt. Fräscha drev. 05:ans lykta och framskärm. Massa tillbehör tillkommer!Säljes p.g.a skall köpa en ny cykel!Perfekt köp innan ggn.
Hojen är i väldigt fint skick. Köpte hojen 2006, Och den är sparsamt körd sen dess. Hojen har gått 99,4h. Inga glapp i lagrena. Går fint i motorn. Lv reggad, men har inte varit besiktad sen jag köpte hojen. Men inga problem att besikta den om man själv vill. Dämparna är helt nyrenoverade vid Mj Motor! Ny kedja samt kedjesläpa och kedjestyrare är bytt. Fräscha drev. 05:ans lykta och framskärm. Massa tillbehör tillkommer! Säljes p.g.a skall köpa en ny cykel! Perfekt köp innan ggn.
Villa belägen på hörntomt uthyres veckorna 28-30 för sex-åtta personer. Fem rum och kök om 105 kvm, stor terass och insynsskyddat. Fyra sovrum med sex sängplatser varav ett med dubbelsäng, två extra madrasser finns. Mysig liten insynsskyddad trädgård. Huset är beläget ca två km söder om ringmuren, 5-7 min m cykel, ca 20 min gångpromenad. Lugnt läge. Rökfritt inomhus. Djurfritt. Ring för mer info!
Vi är ca 8-10 personer från LSU Sveriges ungdomsorganisationer som kommer att delta under årets Almedalsvecka. Vi vill kunna bo samlat och är därför i första hand intresserade av att hyra ett hus eller större lägenhet. Boendet bör inte ligga mer än 10 minuters promenadväg från ringmuren, och finns det i sådana fall cyklar tillgängliga är det en stor fördel. De dagar vi är intresserade av är söndag-torsdag, 1-5 juli. Kontakta Karin Caspani på 0734-60 56 71 eller via e-post om ni har något som skulle passa oss.