Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu gotland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Familj med två barn söker året runt boende i eller i närheten av Visby (upp till ca 1 mil). Fristående hus, minst 3 sovrum och garage. Vi har katter men har aldrig haft problem med att de klöser på väggar etc eller kissar på andra ställen än "toaletten". Har tidigare erfarenhet av att bo i hus och vad det innebär. Rökare men absolut aldrig inomhus. Stabil ekonomi. Önskas från augusti.
Felicia är en kelig,social och jättemysig vit dvärgpudeltik på 8 år som ska placeras om och få ett eget hem. Hon är uppvuxen som familjemedlem på en kennel där hon har fungerat ihop med övriga hundar och katter.Hennes matte pluggar och har inte riktigt tid för henne.. Felicia älskar promenader både i skogen och i stan.Hon är pigg och vaken och pratar man inte med henne så påpekar hon det för en.Stannar hon här på Gotland ställer vi gärna upp och hjälper till med vardagsfrisyren.
på grund av ändrade arbetstider kan tyvärr inte detta kattungepar längre vara medlemmar i familjen. ett nytt hem sökes alltså omgående. få dem eller betala en liten slant med alla tillbehör, kattlåda/spade/matskålar/leksaker/klösbräda de är rumsrena och mycket keliga. har varit innekatter sen de föddes men kan säkerligen skolas om även till utekatter. är du intresserad? hör av dig till 0762 365186 så löser vi hämtning eller leverans!
Lona är en vit katt, född sommaren 2006, som vi fått överta, hon fungerar inte med krypande barn och hon fungerar inte med våra 2 katter, tyvärr. Hon är döv och är en innekatt, hör inte faror ute. Passar i ett hem med någon vuxen som tycker om att kela med henne, när hon vill.. Mycket duktig på att "gå på låda". Hon önskar sig ett hem där hon kan sitta i fönster och titta ut och springa omkring.