Quantcast
Till salu inom

"katter till salu gotland säljes"

Gotlands län
Idag

Unik lokal mitt i Visby

Blocket.se
Butik Sverige
9 år

Vi kan erbjuda vandrarhem a...

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

Våra katter - Persian

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

Harry Potter och de vises s...

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

2 katter, 1 hund

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Radhus, parhus och kedjehus  ·  Gotlands län

Önskar hyra hus i eller i närheten av Visby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Familj med två barn söker året runt boende i eller i närheten av Visby (upp till ca 1 mil). Fristående hus, minst 3 sovrum och garage. Vi har katter men har aldrig haft problem med att de klöser på väggar etc eller kissar på andra ställen än "toaletten". Har tidigare erfarenhet av att bo i hus och vad det innebär. Rökare men absolut aldrig inomhus. Stabil ekonomi. Önskas från augusti.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gotlands län

Dvärgpudeltik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Felicia är en kelig,social och jättemysig vit dvärgpudeltik på 8 år som ska placeras om och få ett eget hem. Hon är uppvuxen som familjemedlem på en kennel där hon har fungerat ihop med övriga hundar och katter.Hennes matte pluggar och har inte riktigt tid för henne.. Felicia älskar promenader både i skogen och i stan.Hon är pigg och vaken och pratar man inte med henne så påpekar hon det för en.Stannar hon här på Gotland ställer vi gärna upp och hjälper till med vardagsfrisyren.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

BRÅDSKANDE två ettåriga katter söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
på grund av ändrade arbetstider kan tyvärr inte detta kattungepar längre vara medlemmar i familjen. ett nytt hem sökes alltså omgående. få dem eller betala en liten slant med alla tillbehör, kattlåda/spade/matskålar/leksaker/klösbräda de är rumsrena och mycket keliga. har varit innekatter sen de föddes men kan säkerligen skolas om även till utekatter. är du intresserad? hör av dig till 0762 365186 så löser vi hämtning eller leverans!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

Vit innekatt, Lona, 5 år önskar nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lona är en vit katt, född sommaren 2006, som vi fått överta, hon fungerar inte med krypande barn och hon fungerar inte med våra 2 katter, tyvärr. Hon är döv och är en innekatt, hör inte faror ute. Passar i ett hem med någon vuxen som tycker om att kela med henne, när hon vill.. Mycket duktig på att "gå på låda". Hon önskar sig ett hem där hon kan sitta i fönster och titta ut och springa omkring.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gotlands län

Britney min älsklingskatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Finns det någon som längtar efter en fin katt så har ni henne här. Hon behöver ett lugnt hem gärna äldre par på landet utan andra katter. Britney är försiktig och lugn;kelig när hon själv vill. En trogen enmans katt. Kastrerad och märkt Britney har en son som klarade av att flytta så det är med sorg i hjärtat att behöva ge bort henne; men till rätt person skulle det kännas lite bättre. Vill inte avsluta hennes sista dagar utan att ha försökt hitta ett kärleksfullt hem till henne. Ring till Linda eller Cristina 0707-390110 0702-169242
100 kr
Blocket.se