Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu på gotland säljes

Hundkärlek
F
Hundkärlek
F
Ung

Gotlands län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi lägger inte så mycket tid vilken typ av hund vi vill ha, vilken ras, kön eller ålder. När beslutet väl tagits, speciellt i ett hem där det finns entusiastiska barn, så väljer vi kanske den första valpkullen vi kommer över. samma sätt som om vi skulle vakna en morgon och säga -Jaha, idag ska jag gifta mig- och sedan gå ut och gifta oss med den första personen vi mötte. Att välja valp handlar mycket om vilket liv du lever och vad du har tänkt göra med din hund. Den här filmen guider dig till rätt val av hund.
Jag studerar vid Gotlands Tonsättaskola och vill hitta en lägenhet till mig och min hund(korthårig och luktar inte) mellan augusti och juni. Så nära hamnen som möjligt är ett plus, då jag måste springa hem till hunden luncherna, men tveka inte att höra av er om ni har något som ligger en liten bit bort. Jag har bott i andrahandslägenheter förut. Hör gärna av er! Hälsningar Kristin
Royal 40 Red. Mysig mjuk bädd i konstläder utsidan. Lätt att torka av. H24cm L45cm B40cm Finns i Röd, Blå & Brun. En riktig favorit hos mindre hundar. Just nu extrapris. Endast 319kr. (359kr) Beställ här, Köp från www.zoohills.se Eller besök våran nya butik i Åminne. Butiken öppnar Midsommardagen & kommer sedan hålla öppet hela sommaren kl 11-18 alla dagar! Vi har Gotlands lägsta priser på hundtillbehör! Handla hundtillbehör hos oss & ha pengar över till annat!
Hej vi är två katttjejer som söker ett nytt kärleksfullt hem, där vi har tillgång att gå ut. Extra plus om vi kommer till landet. Den första katthonan heter Chippen är ett och halvt år gammal stiliserad.. En kelig bussig tjej som gillar att leka. Är som en liten hund som apporterar efter leksaker. Den andra katthonan heter Smulan är också stiliserad snart två år gammal. Är en känslig lugn kisse som skulle må bra av att komma till ett hem där det är lugnt. Ingen knä katt men tycker mycket om att gå ut. Behöver inte komma till samma hem. Är ni intresserad av någon av oss.
Mycket fräsch möblerad 1:a i markplan med utsikt över trädgård, hustak och hav uthyres fr.o.m nu fram till juni 2012, till skötsam person som tycker om hund/hundar. Egen ingång, kök, dusch och wc. Fantastiskt bra läge innanför ringmuren, men gångavstånd ner till hamnen. Passande för student som till viss del sitter hemma och pluggar dagtid eller äldre person som gärna vill ha sällskap av lugn liten hund. Hyran är 5200:- inklusive allt - men rabatt till den som också kan tänka sig att vara lite extra-matte/husse till en eller två små hundar.