Quantcast
Till salu inom: ”

valpar till salu gotland säljes

Illervalpar

Gotlands län
Pumivalp

Gotlands län
Boxervalpar

Havdhem

Tidigare annonser till salu

Mycket trevliga collievalpar säljes till kärleksfulla hem. Uppföda i hemmiljö, Föräldrarna är mycket sociala och barnkära. Leveransklara i mitten av juli Vid leverans är vi vaccinerade och veterinärbesiktigade. Tänk på att man inte kan lämna en valp ensam hemma. Skriv några rader och berätta om er själva och vad ni har för planer för er eventuella nya familjmedlem Vid intresse kan jag skicka bilder på valparna.
Trevliga fina SKK- reg. tikvalpar snart 4 mån.söker egna hem! De är efter meriterade / hälsoundersökta föräldradjur. Valparna är vana att åka bil, gå promenad i koppel/ lösa, har simmat i havet, uppväxta med barn och är vana vid "familjeliv" Valparna är BAER testade OK = hörseltestade, regelbundet avmaskade, Vaccinerade, chippade, "doldafel "försäkrade..För vidare bilder, info. kontakta Ingela Kan även levereras till fastlandet.
Hej! Nu är det dags för mina 3tikar att hitta hem, till ett kärleksfullt och tryggt hem. Dom är födda den 1Aug, 2011. Och är vaccinerade, chippade och avmaskade, inga anmärkningar! Valparna lever nu under goda omständigheter, där dom har sen födseln levt med sin mamma. Priset kan diskuteras, det viktigaste för oss, är att valparna kommer till ett tryggt hem, och där vi gärna vill hålla kontakt med köparen. Valparna finns på Gotland, men vid ett seriöst intresse så kan vi åka upp till Nynäshamn. Hör gärna av er vid eventuellt fler frågor.
Eftersom vi är mycket försiktiga i våra valpar, kommer de vara väl socialiserade, som används för olika situationer och ljud utbildning så att de är säkra hundar och vi kommer också in dem i en kloklippning och bad. Valparna säljs vaccinerade kluvet avmaskade reggade i SKK med stamtavla De är redan vana vid att andra hundar, katter och små barn. Hälften fodret kan eventuellt disskuteras för 2 valpar, en hane och en hona SÅ VID seröst intresse Att påbörja ETT liv Med en AV vára dyrgripar, tveka integrerad .. Hör AV ER!