Allt till salu inom "avelshane ragdoll"

Sortering:
Solna
Idag

Ragdoll katthane avel parning

2 500 kr
Blocket.se
Butik Östergötlands län
13 år

Våra katter - Ragdoll

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Uppsala

Ragdoll hane för avel med stamtavla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Våran vackra ragdoll pojke utlånas till lämpliga honor med stamtavla! Han är renrasig Ragdoll med stamtavla! En Brun mitted pojke! En lugn och stabil hane med mycket sociala egenskaper. Alltid trevlig och snäll. Vill vara med men är aldrig ivägen! Strilar inte heller inne vilket är ovanligt på avelshanar. Har lämnar fina kullar! Parnings avgift 1500kr + 1200kr per levande kattunge vid 6veckors ålder! Eller Parningsavgiften 1000kr +1500kr per levande kattunge vid 6veckors ålder! (Ej till salu!!)
1 500 kr
Blocket.se

Tjusig Ragdoll / Birma avelshane lånas ut

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Vår vackra Dante som är en Ragdoll /Helig Birmakorsning lånas ut till avel till passande flickor. Över en viss period. Vi tänkte han skulle få leka av sig lite grann innan han blir kastrerad Han är vaccinerad och avmaskad m.m vilket jag förutsätter att flickan också är som han ska träffa. Parningsavgiften är 1500 kr där, en omparning ingår om det mot förmodan ej skulle ta första gången. Vid intresse tveka ej att höra av er.
1 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vadstena

Ragdoll hane 5 mån

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Var tänkt att bli min blivande avelshane men pga att han inte håller den avelsstandard jag vill ha på mina avelsdjur så säljes denna underbara kille som sällskapskatt till rätt hem.. Han är en underbar busig, gosig och social kille, givetvis reg i Sverak, ID märkt, vaccinerad och vet besiktigad,även utställd med bra omdöme. Söker ett hem med kattkompis eller chans att få en i framtiden. Mer bilder finns på hemsidan http://www.chendos.se
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj