Quantcast
Till salu inom: ”

avelshane ragdoll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trasdockan
F
KATTBOKEN
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våran vackra ragdoll pojke utlånas till lämpliga honor med stamtavla! Han är renrasig Ragdoll med stamtavla! En Brun mitted pojke! En lugn och stabil hane med mycket sociala egenskaper. Alltid trevlig och snäll. Vill vara med men är aldrig ivägen! Strilar inte heller inne vilket är ovanligt på avelshanar. Har lämnar fina kullar! Parnings avgift 1500kr + 1200kr per levande kattunge vid 6veckors ålder! Eller Parningsavgiften 1000kr +1500kr per levande kattunge vid 6veckors ålder! (Ej till salu!!)
Vår vackra Dante som är en Ragdoll /Helig Birmakorsning lånas ut till avel till passande flickor. Över en viss period. Vi tänkte han skulle få leka av sig lite grann innan han blir kastrerad Han är vaccinerad och avmaskad m.m vilket jag förutsätter att flickan också är som han ska träffa. Parningsavgiften är 1500 kr där, en omparning ingår om det mot förmodan ej skulle ta första gången. Vid intresse tveka ej att höra av er.
Hej Nu har vår Ragdoll hane "Gucci" blivit 13 månader och pga att vi fått ett barn som uppvisat kraftiga allergireaktioner pga "Gucci" kan vi tyvärr ej behålla honom längre. Vi hyrde in en renrasig avelshane till vår renrasiga Ragdoll hona, så Gucci har vi fött upp från första början. Båda föräldrarna har stamtavla, eftersom vi ej är intresserade, har vi ej stambokfört honom. Gucci är blå colourpoint och helt underbar i sin personlighet! Absolut Rumsren, har alltid varit sedan 5v Äter kvalitetsfoder Vaccinerad Avmaskad Chippad För mer info samt bilder maila till mig!
Min Leo är 4 år och mycket bra till avel. Han har gett många fina små missar och stora kullar. Är det så att ni känner för att skaffa kattungar så finns han nu till förfogande. Mycket gott lynne, tät fin päls och underbara blåa ögon:-) Parningen sker hemma hos mig, honan stannar då i tre dagar. Om parningen inte lyckas får ni en ny chans. Har fler foton om ni är intresserade. Språngavgiften 1500 kr Inget annat tillkommer.
Var tänkt att bli min blivande avelshane men pga att han inte håller den avelsstandard jag vill ha på mina avelsdjur så säljes denna underbara kille som sällskapskatt till rätt hem.. Han är en underbar busig, gosig och social kille, givetvis reg i Sverak, ID märkt, vaccinerad och vet besiktigad,även utställd med bra omdöme. Söker ett hem med kattkompis eller chans att få en i framtiden. Mer bilder finns på hemsidan http://www.chendos.se