Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade cyklar jönköpings län säljes

Sparkcyklar

Nässjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmigt, helt nyrenoverat hus för gäster med höga anspråk. Huset har ett lantligt läge med mycket natursköna omgivningar. Inredningen är mycket smakfull och huset har genomgående hög standard. Bottenvåningen rymmer ett modernt välutrustat kök i anslutning till ett allrum och ett sovrum med kakelugn. På övervåningen finns ett mycket rymligt sovrum och ett helkaklat toalettrum med golvvärme. Till huset hör 3 p-platser med tillgång till motorvärmaruttag. Skärhultssjön med välordnat bad, fiske och båtuthyrning. Cyklar i olika storlekar kan hyras. Kanot kan hyras för kanotfärder på Nissan. Lågprisvaruhuset i Ullared, 40 km. Isabergs alpinanläggning, 40 km. Vildawesternstaden High Chaparral, 40 km. Havsbad 60 km.
Ducati 600 SS 97a med motor haveri. Kedjan gick av under sista turen och har slagit upp ett otäckt hål in till kopplingen. Jag har inte ork eller lust att fixa med det själv var på jag säljer den i befintligt skick. I övrigt är cykeln i bra skick, regel bundit servad och lät och gick som en Ducati. Är det nu någon som läser denna annons och har en motor liggande så hör av er, lusten kan ju komma tillbaka.
Nybyggt rum för tjejstudent i radhus på Hisingstorp, tillgång till kök, tvättstuga, dusch, trädgård etc. Du bor alltså inneboende i vårt hem,men sköter dig självständigt. Rummet är ledigt från ca 15 november eller 1 december. Det tar ca 15-20 min med cykel till högskolan, men buss finns också. Skriv ett brev om dig själv och vad du studerar, hobbies, etc. och hur länge du vill ha rummet. Vi vill inte ha korttids-uthyrande. Endast mailkontakt.