Quantcast
Till salu inom: ”

katter till salu jönköpings län säljes

Vuxna katter

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu måste våran familje hund bort pga att jag fått jobb och då har jag inte den tiden som hon behöver. vill gärna att hon kommer till någon på landet men huvudsaken till någon med mycket kärlek för de älskar hon. hon är 8 månader.. har satt ett pris så jag vet att hon får ett bra hem och inte bara för att de är en hund. kravet är att vi kommer ha kontakt för jag vill veta hur allt går.. mvh Katta
Vi har två kattbröder som vi vill skänka, helst till samma familj. De är 1,5 år gamla, id-märkta, vaccinerade och kastrerade. Rumsrena, hundvana, tysta och extremt snälla och väluppfostrade. Vana vid barn och aldrig rivit eller bitit någon. Vi har dem som innekatter. De släpps ut någon gång på sommaren men i sele. Deras alla tillbehör, inkl. klösbrädor etc följer med. Ring eller maila om ni är intresserade av att ta hand om Putin & Obama, som de heter(det var barnens namnförslag!). Katterna finns i Vetlanda. MVH Adam tel. 0383 14461
Vill bli av med två helvita katter. Två år och syskon. Hane och hona. Kastrerade. Vana vid barn. Men vill gå ut. Perfekt att använda vid råttjakt. Två lådor och en resebur följer + mat. Är utekatter men vill gärna vara inne och slappa. Lata och bekväma. För mer info så mejla eller ring. Måste bort p.gr av allergi!! OBS! Dom är INTE döva!... Bara att ropa på dom så kommer dom.
Vi bor i villa ihop med vår mamma Busan. Vi är två svartvita tjejer som gillar att kela och busa. Den 21 maj såg vi världens ljus så den 13 augusti är vi redo att flytta hemifrån så morsan får lite lugn och ro. Om du vill bli min vän för livet så ring min matte och kom och hälsa på! Vi är rumsrena!! Hälsningar Pricken, och Fläcken.
Modern är Norsk skogkatt, fader är okänd. Dom är födda 14 maj 2011 och är 12 veckor gamla, avmaskade 2 ggr. Dom är småbarnsvana och hundvana, då vår hund varit "nanny" under deras uppväxt. Dom har enbart varit ute med koppel. "Saade" och "Sparky" är söta, tillgivna och keliga katter som älskar att utforska allt med stort mod och nyfikenhet. Kattungarna säljes för 500 kr styck, men då vi önskar att dom kommer till ett gemensamt hem, så säljer vi båda för 600 kr.