Quantcast
Till salu inom: ”

snöbengal kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Burlöv
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det bara våran svarta kattunge kvar av fyra syskon. Han är jättefin och busig. Hans mamma är bengal, snöbengal. Han är helsvart men på magen och benen ser man mörkare ränder och spottar. Han är uppväxt med små hundar och flera barn i familjen van vid liv och rörelse. Har endast vistats inomhus. Ej vaccinerad Avmaskad Uppväxt med Royal Canin som foder. Är 12 veckor gammal nu.
Söker halvfodervärd till social och mysig snöbengalhane. Han är ca tre månader gammal och kommer förmodligen att bli en stor kille. En jättehärlig kattunge med massor av personlighet. Älskar vatten, apporterar och pratar hela tiden! Han har väldigt bra mönster som kommer mer och mer och superfin pälskvalitet. Om du tror att du har rätt hem till honom ring mig så berättar jag mer. Mitt telefonnummer är 0760515545 Sedvanligt avtal skrivs. Våra kattungar säljs Registrerade med stamtavla Veterinärbesiktade Vaccinerade och avmaskade Dolda fel försäkrade Livslång support!
Två små ulliga snöbollar är snart redo att lämna hemmet och finna sin egna familj. Vid köpet är kattungarna: * 12 veckor * avmaskade 3 gånger * veterinärbesiktigade * vaccinerade 2 gånger * chipmärkta * försäkrade i Folksam * uppfödda på Royal Cannin * badade och kloklippta * rumsrena Med din nya vän följer även en påse mat, lite leksaker och en filt. Boka tid för besök och tinga en liten snöboll! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.