Quantcast
Till salu inom: ”

snöbengal kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det bara våran svarta kattunge kvar av fyra syskon. Han är jättefin och busig. Hans mamma är bengal, snöbengal. Han är helsvart men på magen och benen ser man mörkare ränder och spottar. Han är uppväxt med små hundar och flera barn i familjen van vid liv och rörelse. Har endast vistats inomhus. Ej vaccinerad Avmaskad Uppväxt med Royal Canin som foder. Är 12 veckor gammal nu.
Vi har just nu fler kullar med mycket lovande bengalkattungar, både spottade å marbels både bruna å snöbengaler. kika in på vår hemsida för mer info: www.leopardettes.se en kattunge från oss flyttar efter att den är 12 veckor den är då fullt vaccinerad, id märkt, vet besiktad, och har stamtavla i sverak. De är vana vid barn, hundar och andra katter å är keliga å gosiga! mail: caroline@leopardettes.se www.leopardettes.se vi bor inte i stockholm men ordnar med leverans till uppsala/stockholm
Nu är det bara en hane kvar.Min fina snöbengal har fått en kull på fem jättefina kattungar. Fadern är en okänd friare. Vana vid barn och små hundar. Busiga och nyfikna med härligt temprament. Går suveränt på lådan. Han är över 12 veckor. Redo att få nytt hem. Jag överlåter vaccinering till dom nya ägarna. Avmaskad vid två tillfällen. Har varit inne hela sin uppväxt. Uppväxt på kvalitetsfoder (royal canin babycat)
Söker halvfodervärd till social och mysig snöbengalhane. Han är ca tre månader gammal och kommer förmodligen att bli en stor kille. En jättehärlig kattunge med massor av personlighet. Älskar vatten, apporterar och pratar hela tiden! Han har väldigt bra mönster som kommer mer och mer och superfin pälskvalitet. Om du tror att du har rätt hem till honom ring mig så berättar jag mer. Mitt telefonnummer är 0760515545 Sedvanligt avtal skrivs. Våra kattungar säljs Registrerade med stamtavla Veterinärbesiktade Vaccinerade och avmaskade Dolda fel försäkrade Livslång support!
Två små ulliga snöbollar är snart redo att lämna hemmet och finna sin egna familj. Vid köpet är kattungarna: * 12 veckor * avmaskade 3 gånger * veterinärbesiktigade * vaccinerade 2 gånger * chipmärkta * försäkrade i Folksam * uppfödda på Royal Cannin * badade och kloklippta * rumsrena Med din nya vän följer även en påse mat, lite leksaker och en filt. Boka tid för besök och tinga en liten snöboll! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.