Till salu inom

"birm filtermassa säljes"

Oskarshamn
Igår

Ragdoll/ Birma kattungar

7 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Sociala kattungar

9 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Helig Birma kattunge med St...

13 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Helig birma kattungar med s...

12 800 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Birma hane finnes för parni...

2 200 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

Helig birma / Norsk skogska...

3 500 kr
Blocket.se
Igår

Kattungar birma

6 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Igår

Helig Birma med stamtavla

12 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Ragdollungar

7 000 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Helig Birma

6 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Sala

Vattenfilter mot Järn & Mangan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, Härmed säljer jag mitt järn & manganfilter JM-44A med automatisk backspolning. Filtret är helt oanvänt och kommer med ny filtermassa (BIRM) i säck med bärlager. Givetvis ingår en manual för installation som enkelt sker efter ditt tryckkärl (hydrofor, hydropress). Filtret renar effektivt vattnet från järn & mangan och är välkänt som ett av de bästa filtren på marknaden över hela världen. Ny filtermassa hittar du enkelt hos antingen en lokal försäljare eller över nätet. I filtret ingår: Filtertank. Automatisk ventil. BIRM 28 liter. Bärlager 7kg. 2st flexibla anslutningsslangar 80cm. Förbikopplingsventil, sitter ansluten till ventilen och kopplas enkelt av. Dessa är helt oanvända och av högsta kvalite! Avhämtning eller frakt. Vid frakt tillkommer kostnader.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Vattenfilter för vattenrening

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Järn och Manganfilter AJA 10 med digital automatik. Levereras med Birm och PH-höjande filtermassa och filterkis. Kan kompletteras med luftinjektor och cirkulation. Utnyttja ROT avdraget vid nyinstallation, vi hjälper dig med monteringen. Ring för mer information och prisuppgift.
12 125 kr
Blocket.se

Vattenfilter med BIRM filtermassa mot järn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej. Nu har jag bytt ut mitt vattenfilter och ska sälja det gamla. Det är en filtertank med Birm filtermassa för att filtrera bort järn. Som ni ser på bilderna är det endast filtertanken med massan i. För att kunna backspola filtret (vilket man behöver göra ibland) får man själv köpa lite ventiler och koppla ihop det. Filtermassan är drygt ett år gammal. Det sägs att den bör hålla 5-20 år. Som ni ser på bilden har tidigare ägare förstärkt eller nåt vid den övre kopplingen. Där ser ut som att det har läckt men jag tror att det kan vara kondens som har gjort att det har runnit. Jag har haft filtertanken i 2 år och aldrig sett att det kommit ut nåt vatten eller några andra tecken på läckage förutom "rinnmärkena". Höjd: 140cm Diameter: 27cm Lite info: För att Birm skall fungera optimalt skall PH ligga på minst 7.5. För att järnet skall fällas ut ordentligt kan det behövas en luftar innan filtret OM vattnet är syrefattigt. Anledningen till att jag byter är att jag har köpt ett mer avancerat/automatiserat filter. Pris: 1000:- eller budgivning. Hämtas ca 1 mil utanför Göteborg i Gunnilse. /Magnus
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Vattenfilter/Järnfilter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Ca 4år gammalt järnfilter som är i bra skick..Automatisk backspolning så filtret sköter sig själv. Saknar filtermassa(Birm)..säljer det därför billigt! Nypris ca 9000kr
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sala

Järn & Manganfilter Automatiskt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett helt oanvänt järn & manganfilter med automatisk backspolning. Automatiken är enkel att programmera och backspolningen kräver inga kemiska tillsatser. Detta ingår: Filtertank med automatik: 130cm högt. 2 flexibla anslutningsslangar. Förbikopplingsventil. Filtermassa BIRM med bärlager. Avhämtning. Vid frakt tillkommer fraktkostnader pga vikten.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj