Quantcast
Till salu inom: ”

birma säljes

Birmaboken
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara jag kvar. Min bror och mina två kompisar har redan hittat till sina nya hem och familjer. Och jag vill också det. Jag är en rödtabbymaskad Birmagosse på lite drygt 5 månader. Jag heter Papageno och är lite blyg, men så kelig. Älskar att gosa och sover gärna på dig. Spinner direkt när du tar upp mig i famnen. Låter jag som katten för dig så hör av dig. Sälj helt enligt Sveraks regler.
Nu är det bara jag kvar. Jag vill oxå flytta nästa vecka (W.29) då jag är 12 veckor gammal. Jag är en tjej som är en birmablandning med halvlång päls. Lugn o fin och socialiserad av min matte. När jag flyttar är jag avmaskad men inte vaccinerad. Min matte vill ha 600,- för mej då jag är en guldklimp... Carina telefon: 0735-043489 0301-30578
Jag söker ett kärleksfullt hem till min birma-hane Ziggy och birma-hona Twiggy. Twiggy är bruntabbymaskad och är 5 år, Ziggy är chokladtabbymaskad och är snart 3 år. Katterna är otroligt keliga och älskar att gosa med människor. De är jättebra som innekatter då de trivs väldigt bra med att vara inne men tycker även om att sitta på balkongen och titta ut. Det hem jag söker till dem är helst någon ensamstående eller ett par. Det är viktigt att man har tid för dem och inte har andra djur eller barn. Är du seriöst intresserad så hör gärna av dig!
Hej! Vi har kommit fram till att vi tyvärr måste omplacera vår birma pga av olika skäll.. Hon är kelig och vill vara med överallt, van vid hund, barn och andra katter. Hemmet är viktigare än priset, så det kan vi alltid diskutera. Finns intresse så maila gärna och berätta vad du/ni kan erbjuda denna underbara lilla dam. Hon är äldre än 12 veckor.
Vår fina lilla heliga birma Miss Montana, Månsan, söker nu ett nytt hem då vi har fått barn och flyttat och därav ej har möjlighet att ha kvar henne. Hon söker ett hem hos ett par eller en person som har tillgång till trädgård då hon varit ute i koppel så fort vädret tillåtit! Hon vill inte bo med barn eller andra djur, det trivs hon inte med. Hon älskar att kela och gosa när de passar henne. Månsan är 5 år och har alla papper.