Quantcast
Till salu inom: ”

parning birma hane säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Omerta Viola Italy "Optimus" är en mycket trevlig birma hane med bra lynne och charm. Är rastypisk med fin teckning SBI a (blåmaskad) Väger ca 4,5 kg. Internationellt erkänd stamtalva, vaccinerad, normal testikel status, ej navelbrock, id märkt. Parning sker endast med sund birma hona och enligt Sveraks parningsavtal. Har blivit pappa en gång tidigare. 1500 språngavgift och 500 vid levande kattungar. Hör gärna av dig vid frågor via mail eller telefon.
Är på jakt efter en brunmaskad Helig birma hane för parning på min Birma dam då hon går och brunstar nu. Jag kan även tänka mig en köpekatt oxå som ska omplaceras som är Helig Birma. PS: Katten ska ha stamtavla. Hör av dig omg om du har en katt som passar min älskade lilla tjej. PS: Vuxen katt letas : Kattungar måste vid försäljning vara äldre än 12 veckor och kosta minst 100 kr.
Renrasig storväxt Helig Birma hane finns nu till parning av friska lämpliga honor. Han har ett härligt temperament och skönt lynne. Naturligtvis har han stamtavla och alla övriga intyg som behövs. Han är chokladmaskad. Han har stora fina ungar efter sig. Parningen sker hos hanen och parningsavtal skrivs. För mer info om honom gå in på vår hemsida: www.tasselyckan.se Där hittar du honom under fliken Jämmerdalens Romeo. Ring eller maila om ni har frågor. Han finns även på FindUs för testparning
Denna underbara Birma hane på drygt ett år kan lånas ut för avel. Han har stamtavla och är en trevlig, nyfiken och social katt. Han har nyligen fått en kull med 6 underbara små ungar i olika färger. Han är brunmaskad med underbart djupblå ögon. Parning sker i vårt hem och kostar 2000 kronor för 3-4 dygn. En omparning ingår i priset om det inte skulle fungera vid första försöket! Om ni är intresserade, tveka inte med att höra av er till oss!