Allt till salu inom "blocket pudel"

Sortering:
Stor pudel
Torsby
Idag

Stor pudel

10 000 kr
Blocket.se
småblandisar
Högsby
Idag

småblandisar

14 000 kr
Blocket.se
Toy Dvärg pudelvalpar
Laholm
Idag

Toy Dvärg pudelvalpar

16 500 kr
Blocket.se
Pudel Tik
Igår

Pudel Tik Visa liknande

8 500 kr
Blocket.se
Yorkiepoo tik
Tumba
Idag

Yorkiepoo tik Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 71

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Luleå

Dvärg Pudel

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu är det endast 3 hannar valpar kvar, och de är av den ovanliga färgen aprikos. Dom är harmoniska, snälla, charmiga och lättlärda. De är uppväxta i hemmiljö, vana vid barn och andra hundar. Nu har valparna blivit: - Chipmärkta - Veterinärbesiktigade - Vaccinerade - Avmaskade Pudeln är en bra första hund, då de är trogna ,lättlärda och väldigt intelligenta - en riktig bra familjemedlem med andra ord, som både passar medensamstående som barnfamiljer. De lever länge12-18 år. Priset är 6000:- Vid köp medföljer även ett litet valppaket (leksaker och filt som luktar mamma, pärm med information om valp). Endast seriösa köparen tack!
600 kr
Blocket.se

Sommar hem till Charlie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi behöver hjälp med vår pudelhanne ( liten mellan pudel ) i sommar. Charlie är 8 år. Pigg o glad älskar att vara ute i naturen , han är en riktig sällskapshund som tycker om människor och aktivitet. Han är lite vek och det positiva med det är att han är väldigt följsam och alltid vill vara till lags. Tycker om andra hundar och katter . Ej småbarn. De veckor vi främst behöver hjälp är 26-31
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gislaved

PUDEL/Thih-tzu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
I slutet av nästa vecka är dessa små sötnosar klara att flytta till sina nya familjer. Mamman är en vacker Thih-tzu & pappan är en liten pudel. De är vana vid barn, katter & andra hundar. De älskar att vara ute & busa. PRIS: 6000kr Handpenningen är 2000kr, som INTE återfås vid ånger. Hör gärna av er om ni är intresserad. Maila INTE då jag nästan ALDRIG kollar mailen. OBS: Mamman är INTE TILL SALU!!
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eslöv

Fantastisk liten hund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
har tagit det tuffa beslutet att omplacera min Älskade Lilla tjej. En super härlig pudel/griffon bl. Hon älskar att vara ute i skogen och gå/springa långa sträckor. Hon är pigg och glad och en riktig mystjej!! Har gått lydnads kurs med henne och hon är van vid både barn och katt. Ligger gärna i knäet och blir killad på magen. Hon är strax över året, fått alla vacc och har aldrig varit sjuk. INGEN problem hund! Endast seriösa svar! Hör av er vid intresse.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Aprikos dvärg pudel kille

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Jättefin rasren dvärgpudelkille vill komma till en familj som är i huvudsak intresserad av en sällskapshund. Hans mamma är prcd-A och pappan är ur väl kontrollerade linjer. Valpen har inte stamtavla men båda föräldrarna är registrerade. Du får en riktig hund som följer dej i ur och skur eller är soffliggare om du också vill det. Valpen är naturligtvis vet.bes, cippad osv. vid leverans. Du kan tinga honom nu då han är är 8 veckor och leveransklar i slutet av Augusti. Ring eller maila med telefonnummer så får du veta mera.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj