Quantcast
Till salu inom: ”

chopper cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En äkta H-D sportster chopper byggd på -70 talet med alla dom rätta detaljerna. Plungerfjädring som gick och köpa på Roffes fram till -76 Roffes framhjul och ombygd mustangtank rätt sadel och en ovanlig framgaffel med extra sväng där framhjulet sitter.Ihopsatt bara med dom rätta grejorna som en -70tals chopper ska se ut.Väcker mycket uppmärksamhet överallt.Besiktigad som mellanklass får köras från 18 år.Säljes motvilligt med saknad jag är inte behov av pengar så skambud på mail besvaras ej. Obs talar endast svenska.Jobbar i Norge på veckorna cykeln kan visas på helger.Ej byten.Tanken nu lackad gul efter renovering.
Fräck och välbyggd Chopper med EVO-1340 motor samt 4-växlad låda, kick och El-start. Motor och låda totalt genomgångna för 200mil sedan,. Nya kolvringar, packningar etc, etc etc.,.. Lack av "Störas" Pärm fullproppad med kvitton medföljer.. :) Cykel som tar dig dit du ska - vart du än ska.. Säljes alt. BYTES, bytes + pengar, förslag (bytesvärde ca155000:-)
Vill du verkligen känna dig som kungen på vägarna? Då är denna chopper cykel perfekt för dig! Alla blickar dras till just dig! säljes i gott skick, dock ett litet hack på sadeln som aldrig har stört mig eftersom jag alltid haft den i garage/källare. säljer denna pga att jag har växt ifrån den och ska köpa en moped och behöver pengar till detta. BILLIGARE VID SNABB AFFÄR!!! nås på mail och telefon, men ring helst kollar inte mailen ofta!
Har en fräck HD , stelbenare, som bara står och samlar damm, tyvärr.... Den är byggd och reggad -04 Sportster motor från -97, 883:a Raka rör- gött ljud!! Skickar med originalbakskärm, originalljuddämpare, blinkers, samt lite annat krimskrams... Jag har ägt hojen i 7 år, trevligt cykel för en vettig peng! Då jag inte kör speciellt mycket med den så gick besiktningstiden ut förra året. Tror även att batteriet är kass. Sätter därav ett lägre pris... Ring för mer info!
1 st. El cykel modell Zappy med nav motor; elektronikboxen ;4 st. batterier sär ut som på bilden säljes som begagna,; en säsong körd I befintligt skick med en cykelkärra Ny priset på Rull.se 9000 sek Ny priset Cykelkärra 800 sek Ny priset 4 st batteriet 12V 12A 1200 sek Ny priset Elektronik 1000w boxen 1000 sek Ingen fabrik garanti. Allt säljes för mindre en halva priset För 5000 kronor