Till salu inom

"bortskänkes trollhättan säljes"

Trollhättan
Idag

Gratis Marksten

Blocket.se
Trollhättan
Idag

Soffbord pb home

250 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Barncyklar i olika storlekar

400 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Kyl och frys

Blocket.se
Trollhättan
Igår

90 säng, bäddsoffa

Blocket.se
Trollhättan
5 år

Möbler bortskänkes

ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Trollhättan

Soffa/säng/dagbädd BORTSKÄNKES

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En tonårssäng/soffa som jag klätt om med ett svart, kraftigt överkast. Inte proffsigt gjort men syns inte annat än under (går att ta bort om man vill ha det färgglada tyget under). Det är en vanlig resårmadrass med en stålram (svart) runt som gör att man kan göra den till en soffa med kuddar. OBS! De lösa kuddarna ingår INTE! Perfekt att ha som extrasäng/soffa i barn/tonårs-rummet. Om du hör av dig senast onsdag kl 16 och kan hämta senast på torsdag så får du den gratis!
0 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Trollhättan

Vattensköldpadda bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hon har varit en trevlig familjemedlem under ca 8 år, till en början stor som en 5-krona, men tyvärr ges hon inte så mycket tid som behövs. Därför skänker vi bort denna gulörade vattensköldpadda till ett hem som har tid och lust att sköta om henne. I dag är hon ca 15 cm lång och 11 cm bred (huvud och ben infällda). Finns på Skogshöjden i Trollhättan. Ring för mer information. Nås även på mobil 0709-353565 Obs! Är inte säker på att den är en "hon", men eftersom den är lite bitsk, så tror vi det :)
0 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Trollhättan

Stenmjöl bortskänkes- marksten 500kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
stenmjöl bortskänkes. Jag fick lite stenmjöl över när jag la marksten. Det är ca 1,5m3 och det är bara att komma och hämta det men var snabba då jag har för avsikt att dumpa skiten i skogen för att få tillbaka min garaguppfart. Jag har även kvar ca 6m2 med tumladd marksten 21*14*4 cm, grafit pigment köpt på uddevalla cement men det lasset vill jag ha 500kr för. Finns i Trollhättan, Velanda
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Älvsborg

Elevationssäng och extrasäng Bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
1st säng som man kan höja i båda ändar, nermonterad i småbitar(lätt att transportera) men komplett, vet ej om motorn fungerar längre, den gjorde det inann den monterades isär. Skav och skrapmärken på gavlarna som är i metall. Bäddmått 90X200 cm. Madrass ingår men ingen bäddmadrass. 1st extrasäng, är som på bilden, madrass ingår, bäddmått ca 75X200 cm. Ni får dom gratis, så ställ inga krav. Dom är hela och rena. Kom och hämta, finns i Trollhättan, dom skall vara borta inann advent, annars så åker dom till tippen. Ring endast om du är seriöst intresserad.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Trollhättan

Bokhylla Robin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Här en blå Robin, bokhylla från Ikea. Bortskänkes. Den har två problem: baksidan sitter löst på ena sidan, går att sätta dit om man är en gnutta händig. Klistermärket har givit ett märke under, så antingen kan det sitta kvar eller så kan ni byta ut det mot något ni själva väljer. Storlek 165 x 100 x 50 cm. I övrigt i gott skick. Maila helst.
1 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj