Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes trollhättan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En tonårssäng/soffa som jag klätt om med ett svart, kraftigt överkast. Inte proffsigt gjort men syns inte annat än under (går att ta bort om man vill ha det färgglada tyget under). Det är en vanlig resårmadrass med en stålram (svart) runt som gör att man kan göra den till en soffa med kuddar. OBS! De lösa kuddarna ingår INTE! Perfekt att ha som extrasäng/soffa i barn/tonårs-rummet. Om du hör av dig senast onsdag kl 16 och kan hämta senast på torsdag så får du den gratis!
Hon har varit en trevlig familjemedlem under ca 8 år, till en början stor som en 5-krona, men tyvärr ges hon inte så mycket tid som behövs. Därför skänker vi bort denna gulörade vattensköldpadda till ett hem som har tid och lust att sköta om henne. I dag är hon ca 15 cm lång och 11 cm bred (huvud och ben infällda). Finns på Skogshöjden i Trollhättan. Ring för mer information. Nås även på mobil 0709-353565 Obs! Är inte säker på att den är en "hon", men eftersom den är lite bitsk, så tror vi det :)
stenmjöl bortskänkes. Jag fick lite stenmjöl över när jag la marksten. Det är ca 1,5m3 och det är bara att komma och hämta det men var snabba då jag har för avsikt att dumpa skiten i skogen för att få tillbaka min garaguppfart. Jag har även kvar ca 6m2 med tumladd marksten 21*14*4 cm, grafit pigment köpt på uddevalla cement men det lasset vill jag ha 500kr för. Finns i Trollhättan, Velanda
Här en blå Robin, bokhylla från Ikea. Bortskänkes. Den har två problem: baksidan sitter löst på ena sidan, går att sätta dit om man är en gnutta händig. Klistermärket har givit ett märke under, så antingen kan det sitta kvar eller så kan ni byta ut det mot något ni själva väljer. Storlek 165 x 100 x 50 cm. I övrigt i gott skick. Maila helst.