Quantcast
Till salu inom

"borzoi valpar säljes"

Tumba
2 dagar

Resrasiga pomeranian valpar

15 000 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Chihuahua med en skvätt Jac...

15 000 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Chihuahua med liten skvätt...

18 000 kr
Blocket.se
Täby
2 dagar

Valphage

400 kr
Blocket.se
Borlänge
2 dagar

Yorkhireterrier/Biewer terrier

23 500 kr
Blocket.se
Jönköping
2 dagar

Chihuahua valpar

10 000 kr
Blocket.se
Laholm
1 månader

Borzoi valpar

15 000 kr
ABC-Annons.se
Ljusdal
10 år

Borzoi valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

BORZOI - VELIKIJ söker valpköpare i Göteborg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
BORZOI kennel VELIKIJ söker seriösa och engagerade valpköpare i Göteborg med omnejd! Sedan jag sålde min första valp i min första kull (1997) har jag inte haft en enda valpköpare på riktig hemmaplan - NU vill jag ha det! Vi har kvar en hane och eventuellt två tikar som söker nya goda hem. VELIKIJs P-KULL, 3 hannar + 5 tikar, är född 15 mars 2013 och valparna är leveransklara i mitten av juni. Båda föräldrarna är fysiskt sunda och mentalt stabila och trevliga möjligtvis lite öppnare och frejdigare än vad som krävs av rasstandarden . FAR: Deljnuj Radyznuj av Adelrose (NO CH Kazar Ulvar x Ca Frosco Bashira). Meriter: 8 CERT på utställning men ännu för ung för att kunna vara champion. Boende i Tromsö, Norge. MOR: Velikij Laryssa (SE CH Japejukan Kommando x NO DK CH, KBHV-96 Velikij Jirina) Meriter: INTERNATIONELL, SVENSK, DANSK, FINSK & TYSK-VDH CHAMPION, Internationellt Working Class Certificate (Coursing) & Kapplicens och -vinnare 2011. Jag önskar mig valpköpare som i första hand vill ha en underbar sällskapshund men som också är nyfikna på att komma ut och tävla en del på kapp och coursing likaväl som utställning. Jag ger alltid livslångt support till mina valpköpare, men det är så mycket lättare att coacha ifall de finns på närmare håll. Du behöver alltså inte vara en erfaren hundutställare, men du skall ha satt dig in i rasens karaktär, vilja lära dig mer och ha både tid och lust att vara en aktiv hundägare. Det är INTE ett problem ifall du aldrig tidigare haft hund - borzoi är en utmärkt förstagångshund men du skall i så fall vara medveten om att detta att skaffa hund är att, i grunden, förändra hela sitt liv! Valparna säljes enligt Svenska Kennelklubbens regler, vilket innebär: * Köpeavtal * ID-märkning (chip) * Registreringsbevis * Vaccination * Doldafelförsäkring * Veterinärbesiktningsintyg (ej äldre än 7dagar) och dessutom med: * EU-pass * Stor (individuell) hundförsäkring hos Agria med femtiotusen i veterinärvårdsförsäkring + livförsäkring på inköpspriset * Valpgåvomedlemskap i Svenska Vinthundklubben och Borzoi-Ringen (ifall du inte tidigare varit medlem där) * Skriftlig information och instruktioner för vård och träning * Foder för en vecka framåt * Filt som luktar mamma & syskon Mer info finns på hemsidan: http://goto.glocalnet.net/velikij_1./
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ljusdal

Borzoi valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Borzoivalpar 4 tikar födda 21/8 i färgen röd/vita & guld/vit finns tillsalu . Efter SE&N Uch Kozlowski's Katmandou S39318/2009 x Kozlowski's Oztron SE23662/2012 1 cert på utst. Valparna växer upp i hemma miljö tillsammans med andra hundar & kattor. Regelbundet avmaskade och naturligtvis registrerad, vaccinerad & besiktigade. Första kontakt går bra via mail, vidare intresse sker via telefon och besök.
12 000 kr
Blocket.se

Longdogs/stora vinthundar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En tik och en hane söker hem. Valparna är 12 veckor och är en korsning mellan borzoi och deerhound. Valparna är uppvuxna i hemmet och är barn och kattvana. De söker ett aktivt hem där men där de också kan sträcka ut sig på soffan! De kommer få en strävhårig och lättskött päls.
4 000 kr
Blocket.se