Quantcast
Till salu inom: ”

cbs cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel - barn

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är den till salu igen pga velig köpare. Detta är cykeln för den som vill ha en fin och välvårdad och bekväm mc. Den har endast gått 4300 mil drygt. Ny besiktigad och nytt framdäck. Mc:n har ABS/CBS ,det finns två stycken vesir orginal samt ett högre. Ring för mer info. Pris: 59 900:- eller bud. Eller byte mot Custom hoj på 1300 cc - 1800 cc. Byter vi cyklar gäller mitt gamla pris 65000.
Fin och fräsh ram från CBS, troligtvis 80/90-tal. Hjulen i mycket bra skick. I övrigt är cykeln nyservad med nya däck, slangar, nytt bromshandtag, bromsbelägg, nytt växelreglage mm. Rullar på riktigt bra! Kort sagt, begagnad cykel i topskick! -28" hjul -3 växlar -Fotbroms bak -Handbroms fram Alltid 7 dagars öppet köp och 3 månaders garanti på alla våra cyklar! Varmt välkommen till vår butik och verkstad på Surbrunnsgatan 31 i vasastan. Easy ReCycling, alltid nyrenoverade begagnade cyklar till riktigt bra priser!
Har en svart CBS herrcykel, som efter lite renovering är en jätteskön cykel. Inköpt på början/mitten 2000-tal, har stått i cykelförrådet i något år för att jag har en ny. Jag kan inte så mycket om cyklar, så att fräscha upp den överlåter jag till någon som kan. Pedalerna snurrar runt utan att kedjan får fäste i däcket. Dessutom kan bromsarna behöva en översyn. Hämtas i Haga, Norrköping 400 kr Ring sms:a eller maila
Pris exklusive moms: 119 920kr Honda VFR1200F Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: Touring/Landsväg Info: Avdragbar moms, Vfr1200f, Sporttouringlok, cykeln för dig som gillar att åka sportigt men långt, Kolla på detaljfinischen på denna hoj, Grymt, Kardan, Kåpa/Vindskydd, Svensksåld, Fabriksny!, ABS Bromsar, CBS kombibroms, 5 Års-Garanti, Förmånlig Finansiering, (tala med våra säljare om aktuell ränta), 20% kontant!, Vi reserverar oss för felskrivning, vfr vfr1200f vfr1200 1200
Damcykel 28" från CBS: jag har cyklat många mil på denna cykel och den funkar bra, med vissa brister. Den har 24 växlar varav ca 10 fungerar, växlarna låter lite också. Men annars en bra cykel, jag har nyligen bytt stödet och bromsklossen på bakbromsen. Cykelkorgen ingår. Kort sagt - en bra cykel, men den är i behov av omsorg! Pris 1 000 kr. Finns i Vasastan.