Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua nakenhund blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

5 stycken valpar födda 13 November 2013 söker nu ett nytt hem. Dessa små underbara hundar är blandras mellan chihuahua, kinesisk nakenhund, king cavalier charles och dvärgpincher. Denna blandning av raser får resultatet att de blir kärleksfulla, glada och spralliga. Vi har tre stycken tikar och två hanar. Vid leverans kommer de vara vaccinerade och chippade. Handpenning på 1500:- som ej återfås vid ånger. Valparna är leveransklara den 8:e Januari 2014. Hör gärna av er vid intresse. / Denise 0761421114
Vi har en liten kille här som söker ett nytt hem pgr av oseriös köpare. 13 veckor och en väldigt lekfull och nyfiken valp. Han älskar barn och andra hundar och absolut favorit är katter. Ajax är en liten blandras, mamman är Nakenhund och pappan papillon/Chihuahua. Han är chippad, och vaccinerad och nästan helt rumsren men håller sig på tidning om det skulle bli akut. En helt underbar kille som älskar att busa men också att sova gott i knät. Kanske just ni kan ge han ett kärleksfullt livstids hem. Mvh
Här är lilla Pj som vi kallar honom just nu, han söker ett kärleksfullt hem. Han är väldigt glad och sprallig av sig, han är van med barn katt och andra hundar. Mamman är renrasig chihuahua och pappan är blandras mellan chihuahua och nakenhund. Han är 10 veckor snart 11. På grund av oseriösa köpare så lägger jag ut han igen då det börjar bli lite bråttom att hitta ett nytt hem eftersom pappan börjar tröttna på honom.
Jag har en blandras mellan chihuahua och kinesisk nakenhund som heter Conny som jag Kulle vilja para. Jag vill para honom med en chihuahua eller samma blandning. Conny är den mest speciella hunden jag haft och träffat. Alla som träffar Conny blir kära i honom. Jag trodde inte när jag skaffade honom att så många skulle tycka han va söt men han charmar alla. Hur vi skall gå vidare med detta tar vi vid ett senare tillfälle. Hör av dej!
Kinesisk nakenhund (chihuahua/dvärgpincher 8 v finns att tinga för 1500:-. Han heter Hoppzan/hane han väger ca 900 gr & är jättegosig & snäll. Föräldrar finns att se & syskon, levereras den 26/4 då han är 10 v. Han är vaccinerad, chippad besiktigad & 3 års dolda fel förs vid leverans. Berätta lite om dig sj & vad du kan ge denna finalilla kille. OBS! Endast seriösa göre sig besvär att höra av sig. Kräsen m vart han hamnar alltså ett för alltid hem som jag söker.