Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua tik fodervärd säljes

Chihuahua

Nyköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua bok

Umeå
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

trevlig blandras tik , chihuahua/dansk-svensk gårdshundsom är 2 år söker nu fodervärd . hon är van vid barn och andra hundar och funkar jättebra med det . vikt 5 kilo ungefär . vill komma till ett hem där man inte inte e borta hela dagarna . gärna med annan hundkompis men utan går även bra . fodervärdsavtalet avser 3 valpkullar . skriv och berätta var ni bor och om vad ni kan erbjuda henne . lämna ditt nummer så ringer vi upp dig. levereras inte innan 8 veckor .
hej jag har en chihuahua en hane. han är 2år uppväxt på landet med andra hundar. jag vill att han ska komma till ett ställe nära lidköping. för jag har några tikar. därför blir det väldigt besvärligt när dom löper. annars är han värdens mysigaste hund. om den rätte finns. så ska du helst vara hemma jag vill helst att han ska komma till några som inte jobbar hela dagarna. ring 0722000043.regnummer s45399-2009det är den bruna hunden till vänster
Minna är en mycket trevlig korthårig tjej på 7 månader med mycket bra mentalitet. Hon kommer från själv valpande linjer. Vikt: 2.3Kg Van vid barn och andra hundar ( även stora ). Minna har reg.nr: SE18650/2011 Sire: Månsäters Hamlet Dam: Honey Paj's Of Cause Vid frågor ring eller maila gärna! Endast seriösa, ingen avbetalning eller fodervärd.
Vi har en hane och en tik på 7 veckor som så smått börjar leta efter sina nya hem. När de flyttar har de med sig stamtavla, vaccination, veterinärbesiktning, snuttefilt, halsband och lite av maten de är vana vid. Säljes som sällskap i första hand. Leveransklara tidigast 12 Oktober. Ingen avbetalning och vi söker inte fodervärd. Bild 1 hane, Bild 2 tik, Bild 3 pappan, Bild 4 mamman
Underbar chihuahuavalp söker nytt gott hem. Ljus sobel korthårig tik med chokladnos Hon är nu 9 veckor gammal och leveransklar. Hon är reg i skk (har stamtavla), chipmärkt (reg hos jordbruksverket), veterinär besiktigad utan anmärkning, vaccinerad och avmaskad. Båda föräldrarna är patellaundersökta utan anmärkning. Hon är glad och framåt, uppvuxen med barn i olika åldrar. Kommer från självvalpande linjer i minst 7 generationer. Kan tingas mot 1000,- i handpenning som ej återfås vid ånger. Vi söker inte fodervärd och säljer ej på avbetalning.