Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua tik omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Nyköping
Chihuahua

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med stort sorg att vi måste omplacera våra 8 mån söta lila Lady som är en trevlig och charmig tjej, Lady är jätte duktig lugn tjej som trivs med både andra hundar och barn som hon är van vid, hon kan sitta, ligg, puss, rulla runt mm. Lady födes med underbett men där av utstrålar hennes personlighet och charm, det påverkar ej hennes vardag. Med Lady följer med hennes säng, matskålar leksaker och Koppel.
Tik född 2010-10-05. 75% chihuahua och 25% papillon. Pga oseriösa spekulanter annonserar vi åter ut "Pixie". Vi omplacerar henne pga att förra ägarna ej kunnat behålla henne pga att hon ej "gillar" småbarnen i familjen... Pixie är jättego och snäll. Så om du ej har småbarn och är intresserad ring, så kan vi prata mer. Pixie är uppfödd hos oss. Hon är chipad, vaccinerad, vet.besiktigad och dolda fel försäkrad. Ej foder eller avbet. Endast seriösa tack.
Vi är en hundvan familj på 4 st. Har idag en schäferhane och vill gärna utöka familjen med ytterligare en vovve. Måste vara modell mindre och funkar med andra hundar och barn. Mamma som är instruktör i brukshundsklubben och mångårig erfarenhet av hund. Vår 12-åriga dotter vill gärna köra agility och lydnad eller bara mysa med denna, endast tikar intressanta. Vi tar gärna över en hund med kort varsel, vi kan erbjuda ett mkt gott hem!! Gärna chihuahua!! Hör av er, allt av intresse!
Pga sjukdom är jag tvungen att omplacera min underbara tik nyss fyllda 1 år. Hon vill ha en hundkompis, ej fler hundar än 3 och hon vill synas och få uppmärksamhet varjedag! Hon är en mycket aktiv hund med massa energi som hon ska få utlopp för varjedag! Givetvis har hon stamtavla och är registrerad i SKK. Passar utställning och avel- HELST INTE avel! ENDAST seriösa hundmänniskor och inga nybörjare!!!!! Jag kommer att följa tiken under hela hennes liv!
Otroligt charmig långhårig chihuahua tik i den populära färgen vit med choklad and tan fläckar. Denna levnadsglada lilla tjej är 12 veckor. Otroligt charmerande, pigg, orädd, social och väldigt framåt. Hon är avmaskad, vaccinerad, id märkt samt veterinär besiktigad utan anmärkning. Svarar endast på telefon samtal, vi ombesörjer endast att denna valp får ett nytt hem då ägarna på grund av olyckliga omständigheter måste omplacera denna lilla goding.