Till salu inom

"chihuahua tik omplaceras säljes"

Varberg
Idag

Tyska schäfer valpar

16 000 kr
Citiboard
Uddevalla
Idag

Tysk spets, klienspitz/ mit...

17 000 kr
Blocket.se
Mullsjö
Idag

Omplacering hund

20 000 kr
Blocket.se
Ekerö
Idag

Hundtillbehör

100 kr
Blocket.se
Sverige
Idag

Blandras valpar 2 kvar.

16 000 kr
Blocket.se
Bollnäs
Idag

Små blandisar

12 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Bullterrier tik. Halvfoderv...

14 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Chihuahua

15 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Kaniner omplaceras

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hisingen

Blandras Tik Chihuahua/Dvärpinscher

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Det är med stort sorg att vi måste omplacera våra 8 mån söta lila Lady som är en trevlig och charmig tjej, Lady är jätte duktig lugn tjej som trivs med både andra hundar och barn som hon är van vid, hon kan sitta, ligg, puss, rulla runt mm. Lady födes med underbett men där av utstrålar hennes personlighet och charm, det påverkar ej hennes vardag. Med Lady följer med hennes säng, matskålar leksaker och Koppel.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Chihuahua blandras

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Tik född 2010-10-05. 75% chihuahua och 25% papillon. Pga oseriösa spekulanter annonserar vi åter ut "Pixie". Vi omplacerar henne pga att förra ägarna ej kunnat behålla henne pga att hon ej "gillar" småbarnen i familjen... Pixie är jättego och snäll. Så om du ej har småbarn och är intresserad ring, så kan vi prata mer. Pixie är uppfödd hos oss. Hon är chipad, vaccinerad, vet.besiktigad och dolda fel försäkrad. Ej foder eller avbet. Endast seriösa tack.
3 500 kr
Blocket.se

Behöver du omplacera din hund?

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en hundvan familj på 4 st. Har idag en schäferhane och vill gärna utöka familjen med ytterligare en vovve. Måste vara modell mindre och funkar med andra hundar och barn. Mamma som är instruktör i brukshundsklubben och mångårig erfarenhet av hund. Vår 12-åriga dotter vill gärna köra agility och lydnad eller bara mysa med denna, endast tikar intressanta. Vi tar gärna över en hund med kort varsel, vi kan erbjuda ett mkt gott hem!! Gärna chihuahua!! Hör av er, allt av intresse!
0 kr
Blocket.se

Chihuahua tik 1 år

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Pga sjukdom är jag tvungen att omplacera min underbara tik nyss fyllda 1 år. Hon vill ha en hundkompis, ej fler hundar än 3 och hon vill synas och få uppmärksamhet varjedag! Hon är en mycket aktiv hund med massa energi som hon ska få utlopp för varjedag! Givetvis har hon stamtavla och är registrerad i SKK. Passar utställning och avel- HELST INTE avel! ENDAST seriösa hundmänniskor och inga nybörjare!!!!! Jag kommer att följa tiken under hela hennes liv!
17 000 kr
Blocket.se

Chihuahua

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Otroligt charmig långhårig chihuahua tik i den populära färgen vit med choklad and tan fläckar. Denna levnadsglada lilla tjej är 12 veckor. Otroligt charmerande, pigg, orädd, social och väldigt framåt. Hon är avmaskad, vaccinerad, id märkt samt veterinär besiktigad utan anmärkning. Svarar endast på telefon samtal, vi ombesörjer endast att denna valp får ett nytt hem då ägarna på grund av olyckliga omständigheter måste omplacera denna lilla goding.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj