Allt till salu inom "boxer tik omplacering"

Sortering:
Gävle
Idag

Peugeot Boxer Van 335 2.0 B...

200 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Subaru Forester 2.0 4WD Euro 3

13 500 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Akut: Dvärgvädur omplacerin...

100 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

Underbara valpar

11 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fransk bulldog valpar hane

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fransk bulldog valpar hane

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Fransk bulldog valpar tik

25 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hylte

Har du en Boxertik till Omplacering?

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker efter en vuxen Boxer tik. Hon skall ha godkända höfter och knän, gärna vara mh testad. Ha en godkänd stamtavla i Skk. Vi vill kunna ställa ut och ta en kull med valpar på henne. Vi är en liten familj som bor på hästgård på landet. Vi har skogen runt knuten och massor av skogsvägar och sjöar runt omkring. På gården finns hästar, katter och vår Boxer hane på 5 år. Hos oss får hunden mycket uteaktiviteter, tillgång till brukshundsklubb och träning. Springa fritt på gården, följa med oss nästan överallt i bilen. Det är nästan alltid någon hemma under dagarna så hundarna är inte mycket ensamma. Har du någon tik eller vet någon som har, hör gärna av er.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Landskrona

Hund för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Det är med brustet hjärta och tår i ögat som jag nu måste omplacera min bästa vän. Hon är en super snäll och gosig två årig tik, som älskar att tex hänga med på cykelturer eller en runda på inlines. Går jätte bra ihop med andra hundar och inga som helt problem med katter heller. Då jag själv har två barn, är hon van vid lek och ståhej. Hon är en blandning av Dogo argentino (50%), Boxer (25%) och Schabrador (25%), så absolut ingen första hund! OBS! Hon är inte en problemhund! Skriv ett par rader om er och vad ni har att erbjuda min vovve, så hör jag av mig. Det nya hemmet är viktigare än priset.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Falun

Tik 4 år för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Hej jag heter Tia och är 4 år, min pappa var schäfer och min mamma boxer Jag är väldigt pigg och energisk, älskar att vara ute och upptäcka nya saker. Jag är inte alltför förtjust i klängiga ungar, jag tycker dom är ganska dryga faktiskt när dom inte kan låta mig vara ifred! Och inte gillar jag andra tikar heller, vilka bitchar dom är..!!! Annars är jag snäll och foglig, älskar att springa lös och kommer, för det mesta, på inkallning Jag ÄLSKAR att gosa, pussas, ligga i knä osv...å sen kan jag yla som en varg också om det vankas godis. Finns det någon hundälskande vänlig själ som Tia kan få ett livslångt hem i? Hon får absolut inte säljas vidare igen! Gärna så fritt boende som möjligt då hon älskar att vara ute. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Tik till hus på landet

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
eftersom vi bestämt att vår äldsta tik ska få gå i "pension" så söker vi nu en ny hund. vi bor på en gård några mil söder som skellefteå tillsammans med våra hundar Lotta (st bernhard), Doris (boxer) och två katter. jag jobbar 75% inom vården och min sambo håller på att öppna eget företag. pga av de behöver hundarna sällan vara ensamma. vi utövar en sport som kallas WP/DW (wheigtpull/dragwheigt) och förutom de så kan vi erbjuda skogspromenader, lek, lydnad, kel, bad (har 10 min till en sjö) och massvis av kärlek. vi har tidigare erfarenhet av sk. problemhundar då vi haft omplaceringar förut bla, rottweiler, amstaff. stor, liten, blandras eller inte spelar oss ingen roll. de enda kraven vi har är att de är en tik och att hon inte är äldre än 3år. vid frågor eller om ni tror ni har damen vi söker tveka inte att höra av er, ringa, mejla eller sms,a allt går bra. svarar på alla melj och sms. svarar jag inte i teleon pröva lite senare (är morgonpigg och ingen kvällsmänniska). vi har ingen panik utan är väldigt noga med att de känns och blir bra för alla parter. mvh Helena
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerås

Blandras tik för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej ! Embla heter jag och blir 4 år i april 2013, jag är en blandras mellan 50% labrador, 25% boxer & 25% amstaff. Min husse beslutade att han inte kunde ha kvar mig och att jag skulle få somna in. Men än fanns det hopp för mig, då jag fick en ny chans och bor nu tillfälligt i ett hem hios en person. Men nu behöver jag ett eget hem , ett nytt hem där jag får mycket kärlek och stabilitet. Jag är inte så van med katter och gnagare, men med lite träning så kanske jag kan. Jag tycker väldigt mycket om barn, i alla fall dem ífrån 3år och uppåt då jag aldrig träffat dem allra minsta barnen. Jag skulle helst vilja komma till ett hem utan hundar, eller där det finns snälla & lugna hundar och någon som kan lära mig att umgås med andra hundar då jag inte fått gjort det så mycket innan. Men helst vill jag nog vara själv till en början i alla fall. Jag är en väldigt mysig tjej som tycker om att kela och gosa!! Och jag vill gärna lära mig, så har du lite godis så blir vi nog bra kompisar! Men jag är också ingen felfri hund och jag behöver ett hem där jag blir älskad för den jag är och dem behoven jag har. Jag finns i Västerås hos Sanna och det är bara att kontakta henne om du har frågor! personen ja bor hos ser först & främst till att det är ett BRA hem och seriösa personer! Så ni som inte är seriösa behöver inte ens besvära er att höra av er! Då det är EXTREMT viktig att jag inte flyttar igen! Så ni måste veta vad det innebär att ha en hund och även lära känna mig och veta hur jag är! // Embla
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj