Quantcast
Till salu inom

"fodervärd chihuahua säljes"

Tranås
2 dagar

Chihuahua & Papillon

15 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
7 dagar

Pomchi valpar

Blocket.se
Torsby
12 dagar

Blandras Valpar

13 000 kr
Blocket.se
Stockholm
7 dagar

Chihuahua valpar

2 000 kr
ABC-Annons.se
Södertälje
7 dagar

Chihuahua skk

ABC-Annons.se
Helsingborg
6 dagar

Chihuahua tikar med stamtavla

8 000 kr
ABC-Annons.se
Lidköping
21 dagar

Kastrerad 4 årig chihuahuahane

9 000 kr
Blocket.se
Lidingö
5 dagar

Omplacering/fodervärd

12 345 678 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Fodervärd till Chihuahua Tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej! Söker en fodervärd till min korthåriga chihuahua tik.Helst i Stockholmsområdet.Är du utställningsintresserad så är det ett plus. Det viktigaste för mig är att hon blir älskad ,att man har tid för henne och att hon blir väl omhändertagen. Aurora som jag kallar henne för är 5mån. Hon är en glad och ljuvlig liten tjej! Jag som söker fodervärd är uppfödare på denna lilla rasen.Låter det intressant!? så får ni gärna ringa eller E-maila mig och berätta lite om er,om ni har frågor så är det bara att fråga på. Ni får gärna gå in på www.chamacos.se där finns det lite mer information.
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eskilstuna

Chihuahua hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En jättehärlig liten myskille vill ha ett nytt hem. Han är nio månader och frisk o kry. Han har stamtavla i skk, vet bes, vacc, idmärkt och har 3 års doldafels försäkring i agria. Han har blåa gener därför har hans beiga färg en blåton som inte syns på bilden. Han är mycket fin och hans öron står rakt upp som dom ska men på bilden är han lite spänd och vinklar öronen bakåt. Han passar även till utställning då han är helt korrekt på alla sätt. Men främst är han en jättego vän. Inte fodervärd el avbetalning.
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Huddinge

Chihuahua tik reg SKK

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Mycket söt och tillgiven tjej som är utställd med fina vitsord. Mapp med domarutlåtanden samt cd med bilder på henne som valp medföljer. Patella ua. Ögon ua. Registrerad i SKK o JBV. Hon är 19 månader. Perfekt bett. Ingen fontanell. Naturligtvis är hon chippad, vaccinerad och avmaskad. Säljes till utställningsintresserad eller till avel/sällskap. Mail utan tel nummer besvaras ej. Säljer inte på avbetalning och ingen fodervärd önskas. Prutare undanbedes. Seriöst intresserade endast. Handpenning på 2.000:- återfås ej vid ånger, men dras av från priset. Detta för att jag ska hinna veterinärbesikta henne innan leverans. Välkomna :-)
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Sötaste söta man kan tänka sig! Liten söt långhårig tik av den ovanliga och suveränt vackra färgen choklad merle. Den lilla är väldigt social, framåt och väldigt trevlig i sitt temperament. Levereras med SKK stamtavla, vaccinerad, id-märkt samt veterinärbesiktigad. Kommer även att vara dolda felförsäkrad. Väldigt fin stamtavla med många utmärkelser. Mammman kommer från välansedda kenneln Pähkinän. Förfrågningar om fodervärd undanbedes vänligen men bestämt.
15 000 kr
Blocket.se