Allt till salu inom "chihuahua väska"

Sortering:
Ystad
3 dagar

liten blandrasvalp

8 500 kr
Blocket.se
Örkelljunga
Igår

Chihuahua och PK, Prazsky K...

4 800 kr
Blocket.se
Igår

fjällräven

450 kr
Blocket.se
Söderhamn
Igår

LV Saint Cloud

7 500 kr
Blocket.se
Härjedalen
Igår

Polaris Khaos 850 146 2022

165 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Väska

1 200 kr
Blocket.se
Täby
Igår

VALENTINO VÄSKA

700 kr
Blocket.se
Oxelösund
5 dagar

Renrasig Chihuahua

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholms län

Chihuahua Leo Messi

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pga av tidsbrist för min underbara hund, sökes nu en ny matte/husse. Messi är nog den sötaste, underbaraste hunden en matte kan önska sig. Det är med stor sorg som vi måste skiljas åt då bristen på tid för honom kommer i vägen. Messi en renrasig chihuahua, nyss fylld 1 år. Han är social, rolig, lekfull, glad...allt en hund ska va! , mysig (han älskar och mysa) Han är rumsren och äter sitt foder mer än gärna. Chippad och vetrinärskollad. Alla papper finns. tamtavla. Väska, säng, matskålar etc förljer med. Bara seriösa intressanter och inga skambud! Maila helst då jag inte alltid kan svara i telefon eller lämna medd så ringer jag upp.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skellefteå

Chihuahuavalp Chihuahua hanvalp reg. i skk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu är det dags för denna tjusiga kille att flytta hemifrån. Han är 9 veckor gammal. Född den 8/3 2011. Han har stamtavla. Stjärnorna I Norr Delicious Douglas. SE25518/2011 E.Grymlings Uno-X. s32442/2009 U. Royal Triumph Zoe-Heather s23089/2007 Föräldrarna är patellafria och har korrekt bett. Det är en härlig kille som är full i bus men som även gillar att mysa i famnen Medlem i SKK & Chihuahua Cirkeln. När jag flyttar har jag med mig stamtavlan från Skk och jag är: *Veterinärbesiktigad *Chippmärkt *Vaccinerad *Avmaskad *En liten väska att åka hem i med snuttefilt och lite leksaker i. Foder som jag är van att äta.
15 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Härryda

Chihuahua/shipperkie valp 8 veckor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu ska lille Orvar som vi kallar honom säljas till ett bra hem . Orvar är bes utan anmärkning och vaccinerad , avmaskad. Orvars mamma är en blandras mellan shipperkie och chihuahua och Orvars pappa är en renrasig chihuahua . Du som är intresserad ska vara hundvan och veta att det krävs tid och omsorg att ta hand om valp/hund . Detta är ingen hund att ha i väskan utan den ska röra på sina ben som vilken hund som helst . skriv ett mail eller hör av er via telefon Mvh Am
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Långhårig chihuahua 9 veckor, MYCKET SÖT

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Vi måste tyvärr sälja vår långhåriga chihuahua på grund av arbete och studier. Hunden är snart 10 veckor. Han är chippad, avmaskad och vaccinerad, papper finns på detta. Hunden är van vid folk och andra hundar, samt att åka buss och dessutom är han rumsren. Som ni ser är han jättesöt och inte alls blyg, väldigt framåt hund med en stor personlighet. Pris: 6500 kronor och då tillkommer hund säng, matskål, foder, och en väska samt alla papper.
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Blekinge län

En renrasig chihuahua

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade arbetsförhållanden måste vi tyvärr låta vår vackra Raj-Raj hitta ett nytt hem. Han är mycket tillgiven och van vid både barn och andra hundar. Han är född den 17/07.11 Han är renrasig och registrerad hos SKK (innehar stamtavla). Föräldrar är patella ua och har korrekta bet. Han är rumsren. Han lämnas: besiktigad vac. SKK-reg. chippad avmaskad försäkrad Med sig får han sin väska, kläder och leksaker, mm. ring eller mejla för mer info
9 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj