Quantcast
Till salu inom: ”

dalmatiner till salu skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara en kvar !! Underbar dalmatiner pojke redo att flytta, snart har alla syskon gett sig av till sina nya familjer. Han är född 3/7 och är nu 9 veckor. Uppfödd i hemmiljö van att vara ute och leka, även van vid andra hundar, katter, hästar och barn. Båda föräldrarna bor här hos oss och är mkt trevliga familjehundar, Båda reg Skk, röntgade och pappan har mkt fina meriter. Vid leverans är han registrerad i jordbruksverket, chippad, vaccinerad, avmaskad samt besiktad. Hör av er så berättar jag mer.
5år gammal Dalmatiner med stamtavla behöver en fodervärd som ev kan bli ägare sedan. Hon är rastypiskt fin. Pigg och glad och vill vara ute och röra på sig mycket. Därför måste hon komma till någon som har intresse och tid att vara ute med henne i skog o mark om ni inte har egen gård så hon kan springa fritt. Hon fungerar med barn och andra djur. Skriv ett mail till mig om er i första hand och sedan träffas vi.
3 st ljuvliga blandrasvalpar, en svart hane och två tikar, en svart och en brokig, finns kvar. Tiken: Labrador/Dalmatiner, Hanen: Bordercollie Föddes den 7/2 2012 Valparna är leveransklara till påsk. När valpen är 8 veckor är den vid leverans - Vaccinerad - Veterinärbesiktigad - Avmaskad - Chippad - Dolda-fel-försäkrad (i tre år)
Disney klassiker som har utgått och kan vara svåra att få tag på. Samtliga filmer är inplastade och orginalutgåvor. Kan skickas om så önskas mot förskottsbetalning. Pongo och 101 dalmatiner - 200 kr Pinocchio - 150 kr Peter Pan - 300 kr Djungelboken - 350 kr Törnrosa - 200 kr Fraktkostnad: 24 kr vid köp av en film 36 kr vid köp av två filmer 45 kr vid köp av tre filmer
Två underbara och fina dalmatinervalpar söker nu riktigt goda, trygga och kärleksfulla hem där det finns tid och utrymme för dem. Båda är tikar, svart tecknade och uppfödda i hemmiljö där lång erfarenhet av dalmatiner finns. Föräldrarna är mycket trevliga och sociala aktvia hundar som älskar att vara med. Hanen är mh testad, höftledsröntgad och utställd. Båda har Mycket fina stamtavlor. Valparna är leveransklara och är Registrerade i SKK, Veterinärbesiktigade, Chipmärkta, Vaccinerade och Avmaskade. Båda valparna innerhar en treårig dolda fel försäkring Personlig kontakt önskas 0760-813916