Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgvädurar till salu stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu måste vi tyvärr sälja våran tama och gosiga kanin ''Ninen''. Han är en renrasig dvärgvädurs hane som är väldigt snäll & gosig. Han behöver komma till ett kärleksfullt hem! Han är van vid barn och hundar och älskar att bli ompysslad. Han föddes dagen innan lucia 2010. Du får med dig en bur och han behöver ett nytt hem ganska snabbt. Ring om ni är intresserade ! :)
Hej har två dvärgvädurs honor med stor inne bur till salu, det är mor och dotter. Modern är 1,5 år och gulbrun med svarta ränder över ryggen. Dottern är 5 månader och nästan helt gulbrun förutom vänster framtass som är svart och så har hon en svart rand som går från vänster framtass och en bit upp på ryggen. Båda är lätthanterade dvs. inga problem att klippa klor på eller ta upp ur buren. 300kr för allt
Nu vill de sista ungarna hitta nya hem. De tre ungarna på bilden är från tre olika kullar. De är 10-11veckor gamla. Renrasiga Dvärgvädurar. Svart/vit kanin är en hane, de andra två grå är en hona och en hane.. De bor utomhus men kan tas in om man vill. Säljes med härstamningsbevis, skötselråd, övergångsfoder och nyklippta klor. Är medlem i Sveriges kaninavelsföreningars riksförbund. Min hemsida: www.kuckelbo.se/kanin Ring för mer info.
- Vi har tre små sötnosar, rasen dvärgvädur. Renrasiga, tama, keliga och lekfulla! :) - De tre håller på att bli rumsrena, är jättenyfikna och vill veta allt... Både mamman och pappan har fina karaktärer. Ungarna har fått en fin och harmonisk uppväxt. - Och vi hoppas att dessa små, snart åtta veckor gamla, ska få ett fortsatt bra liv med Dig! - Säljs var för sig eller tillsammans. Skötselråd och en liten stamtavla kommer även med. 400 kr per kanin. Ring Alma. Hem 600 0490. Mobil 070-308 2931
Vi säljer nu våra två söta kaninflickor pga att vi upptäckt allergi hos en i familjen. Vi kan därför inte ha kvar kaninerna och måste tyvärr hitta ett nytt hem till dem. Den gråbruna är en dvärgvädur född: 1/6-11 Den vita är en hermelin född: 7/6-11 Flickorna har bott och växt upp tillsammans sen födseln och vi vill därför att de fortsätter göra det. Bur, toalett (används dock som säng och leksak) och leksaker medföljer i priset. För frågor, bilder eller mer info är ni välkommna att höra av er!