Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga ozone säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu pga för många vagna sonens svarta Emmaljunga Ozone vagn. Lite använd och är hel och ren, mycket fräsch. Det ingår ett regnskydd, fotsäck och en sittdyna med vagnen. Alltid förvarats inomhus och jag har varit mycket rädd om den. Den står nu oanvänd och har gjort det de senaste månaderna då jag köpt ny vagn som jag använder istället. Värd att tittas på! Mvh Ida
Emmaljunga Ozone City i färgen Silver Check köpt i april 2011 och är sparsamt använd. Kvitto finns! Kommer från djur och rök fritt hem för mer info: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/OzoneCity-25.html 3300 kr pris kan diskuteras vid snabbt köp Kan tänka mig att byta denna vagn mot en Brio Happy i fint skick. Har även ett par snö/terräng hjul till bugaboo cameleon som jag säljer för 780 kr. Maila eller smsa helst.
Säljer en Emmaljunga sittdel från 2011. I fint skick! Inga hål inga fläckar och inte solblekt! Har det smarta klick fästet vilket gör att den passar på Nitrocity, citycross,ozone och mondial och duo edge Chassi. jag säljer alltså sittdelen och chassit ingår alltså INTE. Vi tänkte sälja den för 800 kr skickas gärna inte utan hämtas på plats. Jag befinner mig ofta i löddeköpinge och Malmö kan levereras dit om så önskas. Maila först! Mailen kollas flera gånger om dagen! Mvh Linda
Hej! Säljer vår Ozone city candy pink sittdel/chassi. Inköpt Jan 2011 på G-knappen Malmö och använd från Jan 2012. Sittdelen är även vändbar och fotstödet är justerbart. Vagnen har ställbart handtag, svängbara och låsbara hjul fram, ställbar fjädring, 5-punkts bälte, punkteringsfria hjul och kugghjulsbroms. Fälls ihop lätt och är väldigt smidigt. Mycket bra skick ej solblekt. Endast några små repor på ramen. Pris 3000:- Vid snabb och smidig affär lite prutbart. :)
En svart Emmaljunga Ozone 2010 säljes. vagnen är använd till ett barn i ca 6 månader, fint skick. Regnskydd och fotsack medföljer. Ozone är en enkel, otroligt lätt och smidig vagn (11 kg med City Korg och 11,7 kg med sittdel). Ozone är extra smal (bara 57 cm) och med svängbara framhjul vänder du snabbt vagnen på plats och tar dig fram även där det är trångt, som t ex på bussar och tunnelbanor. Den lätta sittdelen ger barnet en härlig sittkomfort och även de minsta barnen har bra sittergonomi. Sittdelen är 90 cm lång, vändbar och kan ställas i 3 sitt-/ligglägen.