Quantcast
Till salu inom: ”

frisör saker säljes

Tidigare annonser till salu

Ljus charmig trea på torpa! Stora härliga ljusinsläpp, fönster i tre väderstreck. Inbyggda garderober/förvaring. Stora rum. Vackert charmigt parkettgolv i vardagsrummet som även har en öppen spis. Nära till frisör, dagis, pizzeria, busshållplats, grönområden, skola samt matbutik. Vi söker en 4:a (alt 5:a) i centrala jönköping om minst 100 kvm. Saker som badkar, balkong och öppenspis är önskvärt. Maila så hörs vi!
Bild 1:dubbel sidig arbetsplats 2 st (Gammastore)1 st 4900 kr,tottalt 4 platser köp båda för 7000 kr .Ny pris 18000 kr Bild 2:har endast 1 klippstol wellonda den som är i mitten 900 kr Bild 3: Gammastore arbetsplats se Bild nr 1 har bra hyllutrymme prudokter,El uttag och fön hållare. Allt är i topp skick Annons kvar = sakerna är kvar finns i Skene,skickas ej För mer info ring :0739281267
Lägger upp bilder snart! En rymlig tvåa som är helt nyrenoverad efter en brandolycka i badrummet. Inglasad balkong. Ligger väldigt nära norra Sköndal, ca fem minuters promenad, som har bra bussförbindelser. Det är två minuters promenad till centrum där det finns hemköp, frisör, pizzeria, café, thai, skola, o.s.v. Mycket lugnt område med trevliga grannar som inte alls stör, om något så är det vi själva som utför oväsen i vår trakt men det är aldrig några problem om man har fest och så. Vi har bott här i två år och stormtrivs men vill flytta till större för att ha plats med fler saker.
Behandlingsrum i etablerad salong mitt inne i Gallerian Vill du hyra in dig på vår salong med bästa läget inne i Gallerian i Hässleholm? Vi har idag frisörer, nageltekniker och fransförlängning. Det lediga behandlingsrummet skulle då passa för medicinsk fotvård, massage, hudterapeut eller eventuellt frisör för att utöka vårt nuvarande utbud. Du kan antingen hyra in dig heltid eller halvtid. Intresserad? Hör av dig då på detta nummer: 0707557928 eller email: susannebui7@gmail.com, så kan vi diskutera saken närmare. Gå gärna in på vår hemsida www.qetesh.se för att läsa mer om oss.
Salongen ligger mitt i Centrala Göteborg, nära Hotell Avalon, Kungstorget. Fastighetsägare Wallenstam och en hyra inkluderat värme vatten moms och fastighets skatt på 30.131 kr. den totala ytan är 95 kvm. Rörelsen har 8 st stolar för verksamheten samt 2 st schamponeringar, idag är endast 1 stol uthyrd på grund av försäljningen. Visningar efter bestämd tid. Ett tillfälle för någon som kanske vill uttöka med lite andra saker som högre produkt försäljning och nagel och fotvård.