Allt till salu inom "furch gitarr"

Sortering:
Sundbyberg
22 dagar

Gitarr SX

700 kr
Blocket.se
Bromma
23 dagar

Furch Blue D-CM - Ny gitarr...

12 000 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
23 dagar

Furch gitarrerer till bra p...

Blocket.se
Vårgårda
24 dagar

Furch yellow G-CR

18 000 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
1 månader

Furch D32-SM

9 999 kr
Blocket.se
1 månader

FURCH Indigo D - CY Akustis...

7 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
1 månader

SÖKES akustisk gitarr. Furc...

20 000 kr
Blocket.se
Danderyd
23 dagar

El gitarr paket (Epiphone L...

1 900 kr
Blocket.se
23 dagar

Ibanez S2170 Prestige EMG

6 500 kr
Blocket.se
Trollhättan
23 dagar

Fender telecaster 52ri

17 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Göteborg

Esp ltd ph 600

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Detta är en Esp ltd-ph600 (Page Hamilton signatur modell). Utrustad med dimarzio mickar och ett wilkinson svaj. Gitarren är i nyskick och kostar ny 13000. Så detta är ett verkligt kap. Inkluderat är ett ESP orginal hardcase. Gitarren tillverkas inte längre. Kan vara intresserad av byte, musicman, gibson, fender, martin, larrivee, collings, santa cruz, furch. Kom med förslag om så nu skulle vara fallet. Esp Ltd 5800 :- Har du frågor eller önskas mer bilder är det bara att höra av sig.
5 800 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Göteborg

Furch D 40

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Måste pga pengabehov sälja min favorigitarr. Kommer köpa en exakt likadan när jag står med ett stabilt jobb. Inköpt på Andreasson Musik i maj förra året. Kvitto finns. Medföljer gör även ett oanvänt hardcase och en Capo. Strängarna som sitter på är Elexir. Vet dock ej vilken sort. Inte broze iaf. Jag har använt gitarren främst till att spela in med och smakprov på hur den låter kan du hitta på Spotify om du söker på Joakim Gabrielsson. Två små märken finns på locket, i övrigt är den i nyskick. Förmodligen den mest prisvärda gitarren på blocket.
4 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Sundsvall

Akustisk gitarr Furch D40CM vänster

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stålsträngad skönhet för vänsterhänta! Nu ska jag göra mig av med min kära Furch-gitarr. Den är otroligt välljudande, skön att spela på och är pedantskött. Inte en skråma på den. Inköpt på Musikbörsen sommaren 2010 och har sedan dess mestadels stått i hemmastudion. Stränghöjden har blivit justerad för någon månad sedan, så den är intonerad och färdig att spelas på. Förutom detta ingår: rejäl gigbag (Furch original), bra luftfuktare och golvstativ. Nypris: 7500:- Kan inspekteras, provspelas och hämtas i Sundsvall - eller skickas med exempelvis bussgods. Köpare står för frakten.
6 000 kr
Blocket.se
Gitarr  ·  Västra Götalands län

Jackson RR24 Snow white

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer eller byter min Jackson RR-24. Bytes mot någon high end akustisk gitarr typ Martin, Taylor eller Furch. Bör vara cutaway. Eller mot en ESP MII NT. Gitarren är som gjord för metal med original Floyd Rose stall, EMG-81 samt Ebenholts greppbräda! Gitarren är i väldigt fint skick, endast en del smårepor efter bälte på baksidan. Kommer med ett gediget original hardcase från Jackson, nypris 2500:- Gitarren kostade ny 15 000:- Ligger något lägre idag. Säljer både gitarr och hardcase för 8995:-
8 995 kr
Diskant.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj