Quantcast
Till salu inom: ”

fyrhjulig cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer två stycken fyrhjuliga cyklar med ett väldigt skönt utseende. De fungerar utmärkt. De är väldigt lätstyrda och lätta att trampa på. De har fördelen att både föraren och passageraren kan trampa samtidigt. Min ide var att använda cyklarna som reklamförsäljare, men på grund av olika omständigheter här hemma blir jag nu tvungen att lägga ner den iden och sälja cyklarna istället. Cyklarna fungerar också som cykeltaxi eller som cyklar till campingplatsen. Eller till något annat man kan tänka sig att använda dem för. Priset är 4000 kr styket men kan diskuteras om det blir en enkel affär eller om man vill köpa båda cyklarna. Leverans är möjligt i hela Sverige, priset för det kan också diskuteras.
Tågbana med många tillbehör. från olika märken. Många vagnar, hus, träd och gubbar. Pris: 200:- En kasse med duplo lego. Ambulans, sopbil och räddningsbil. Dinosaurier och många vanliga klossar . Pris 200:- Halv kass med trä bygg klossar. Pris 60:- Bobby Car Pris: 150:- Liten fyrhjulig spark cykel Pris: 50:- Allt är i helt ok skick. Jag mailar gärna fler bilder.
En lite ovanlig cykel finns nu att kunna få i sin ägo! Säljer av med min fyrhjuliga cykel som var tänkt att använda mer men står bara tyvärr. Fixa ett tygtak, och en vajer till bromsen och den är komplett. Fungerar utmärkt att trampa runt på och har servo styrning. Lamporna fungerar och finns även en barnkorg att montera, så ta chansen och kom över denna cykel och glid runt på. 3000:-eller högstbjudande.
Fyrhjulig cykel plats för 2 passagerare Körd ca 100 mil
Fräsch fyrhjulig barncykel, mörk-lila färg.