Quantcast
Till salu inom: ”

gant cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gant Jeans

Fagersta
Märkeskläder..

Fagersta
Cykel

Stockholm
Märkeskläder

Fagersta
GANT Väska

Tumba
Gant Jeans

Fagersta
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unik cykel, Gant, begränsad upplaga - denna dessutom modifierad. Gjord i begränsad upplaga (min 405 av 648) till förra årets Gant Rugger-kollektion. Muffad stålram. Underbar mattblank svart lack. Enväxlad med fotbroms och underhållsfri rullbroms fram. Brooks lädersadel och sadelväska. Läderhandtag. Fetaste däcken i stan. Jag har modifierat framlyset med en metallswitch istället för orginalet i plast. Dessutom har jag byggt in ett baklyse i reflexen, även detta med metallswitch. Nypris 8000:- säljer med sorg i hjärtat för 6000:-
Säljer en mycket fin och helt unik cykel från Gant. Den gjordes i en limiterad upplaga om 648 st i New Haven USA och har endast använt de bästa delarna och tillbehören för att skapa en otroligt fin cykel. Den har en mattlackerad svart ram. Är enväxlad med fotbroms samt underhållsfri skivbroms fram. Lädersadel, sadelväska samt läderhantag från brittiska Brooks. Den har tjocka och exklusiva däck från Fat Frank. Cyklen är endast provcyklad ett par gånger och säljs då jag vill köpa en racingcykel istället. Den är i stort sett i ny skick. Maila mig vid intresse och lämna nummer så ringer jag upp. Nypris ca 8500 kr. Mitt pris 5500 kr.
En otroligt välgjord, exlusiv cykel med handgjorda läderhandtag och sadel, helt ny och omonterad i originalförpackning.
Helt ny cykel från GANT, endast testrullad runt kvarteret. Cykeln har tillverkats i begränsad upplaga om endast 648 stycken, och varje cykel är numrerad. Detta är cykel nummer 441. Sadel, handtag och sadelväska i läder, skivbromsar fram, Fat Frank-däck. Cool klassisk design. Nypris 8000 kr, jag tar 5500 kr prutat och klart. Först till kvarn.
En helt unik cykel från Gant med retro detaljer..Handsydd sadel, verktygsväska och styre av läder..omonterad i originalförpackning..