Quantcast
Till salu inom: ”

gotlandsruss till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kör- och ridbar valack, f. 04. Han är ca 1,20 hög. Snäll och medgörlig i det mesta man tar sig för med honom, men det funkar inte mellan honom och min dotter, hon vill helst bara skritta runt och den här killen vill gärna springa. Inga dumheter som att kasta av, utan bara pigg och glad. Passar till en ryttare mellan 8-12 som gillar en pigg häst, eller till dig som vill köra. Kan vara själv i hagen, funkar bra med andra hästar. Maila el. ring för mer info. Sadel o träns ingår.
Två mysiga hästkompisar säljes för symbolisk summa alt. lånas ut på foder. Det viktiga är att de kommer till ett bra hem. Gärna tillsammans med det är inget krav. Russvallack Född -95 Mankhöjd 125 cm Trevlig allroundhäst Har tidigare tävlat i hoppning och dressyr Shettissto Född -90 Mankhöjd 101 cm Charmig dam som både är riden och körd Har tidigare tävlat i ponnytrav Båda är trygga i trafiken. Fin utrustning ingår, bl a ett sele.
Med sorg i hjärtat ska vi nu sälja våran lilla "Sillan". Hon är en snäll och go ponny som vi hoppas ska komma till en ny ryttare som hon kan lära upp. Silette är ett gotlandsruss e.Intrig u.Siluette. Slutmätt 125 cm. Hon är okomplicerad i all hantering såsom skoning, lastning, klippning och dusch. Lagom pigg och glad ponny för både hoppning och dressyr. Tränad LB hoppning. Tävlad LC med nuvarande ryttare. Alla papper iordning. Hemmet är mycket viktigt för oss!! Ej ridskola! Säljes med utprovad sadel, träns, täcken mm. Välkommen att ringa för mer info!
varmblod hingst född.2001, mycket snäll och kelen. p.g.a. knäskada v. bak rekommenderas endast promenadridning, avel och/eller sällskapshäst. pris. 4000kr gotlandsruss valack född.1993 ca.1,34m hög mycket lättriden har även gått som handikappshäst och känner av ryttaren. är riden, hoppad, har hoppat upp till 115cm och tömkörd men aldrig körd pris. 9 000kr nu har jag sänkt priset på hästarna för dom måste verkligen bort nu före månadsskiftet har ingenstans att ta in dom.
Typ: B - Inriktning: Allround - Kön: Hingst - Födelseår: 2009 Namn: Hults Kapito 3-årig russhingst, insutten, inkörd, lätt i alla hantering, barnvänlig,travstam med bra rekord, går bra med andra i hagen, ej hingstig! för mer frågor hör av er! Han har kanon stam. in körd, insutten. Bra hem är det viktigaste Pris kan diskuteras. --------------------------------------------------------------------------------